Att ha loppisfyndat.

 
AT2B4041
 
 

Och så var vi tillbaka i Drömmen igen, utvilade och glada, och så snart jag öppnade dörren kändes det som om hela huset hälsade oss välkomna. Och den känslan; den är fin. Precis så vill jag att det ska kännas i bröstkorgen när dörrar öppnas och man kommer hem.

Vi hann med lite loppisletande på vägen; mannen, Buse, Mommo, Sockervadds-Göran och jag. Det var liksom inget särskilt jag var ute efter, men vi fann en del skatter ändå.

 
 

AT2B4042

 
 

Som resterna av en älg! Den ska tas av sin platta och sen hängas på ett redan uttänkt ställe. Kommer bli hur fin som helst.

 
 

AT2B4046

 
 

Udda porslin i mjuka, blekta nyanser av lila, blått och grönt. Urtjusigt.

 
 

AT2B4048

 
 

Och ett uppläggningsfat och tre stycken fina gamla flaskor som ska få pryda sin plats i köket när det blir klart. Och så hittade jag ett skåp men fick inse våra begränsningar när det gällde att transportera hem det, så det fick stå kvar – men kanske återvänder jag en dag med släp och baxar in det. Vi får se.

Och nu ska jag dra på mig målarkläderna igen, ta fram ett slippapper och ge mig i kast med en dörr.

Det är skönt att vara tillbaka.

 

slut

9 kommentarer till “Att ha loppisfyndat.

  1. Nu har du gått förbi House of Philia för mig. Kollar alltid din blogg först. Så inspirerande och charmigt skriven. Heja Emma!

  2. Åh Östregård ser jag. Märkligt! Var där i söndags och fick en känsla av att du bombsäkert var där.. Anar att du är inte så värst långt därifrån. Ett favoritställe (det och allra helst macken vid Öhrs Lantcafe) när man inte bor längre bort än 1,5 mil bort som jag. 🙂 kul!

  3. Jag undrar vilken storlek du har på din Bongo dress? Tänkte beställa en sån till hösten.
    Tack!

  4. Tusen tack för snabbt svar – du är helt fantastisk på att svara! Då blir det en Bongo i xs

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg