Att vänta besök.

 

AT2B4066
 
 

Torsdag, och idag vankas det besök i Drömmen.

Och inte bara idag för den delen – utan i helgen också. Först kommer islänningarna ikväll; äter och dricker vin och ska den här gången inte behöva jobba alls. Och sen i helgen kommer det lite glamour i form av Mathilda och Svåra Lena, och jag längtar efter att få se alla så mycket att jag blir lite pirrig.

Vi har ju inget kök, direkt, men det ska nog gå bra att laga lite mat ändå. Spisen är ju inkopplad även om den står typ mitt i rummet, och kylen likaså.

Men ja, snart fylls huset av människor och skratt och ni må tro att vi längtar.

 

slut

17 kommentarer till “Att vänta besök.

  1. Godmorgon! Min nya inspirerande vana är numera, att börja dagen med en kopp svart elexir o läsa din underbart vackra, inspirerande häääääärliga blogg!!! Kram kram

  2. Så kul med besök. Då får du lite ledigt från all renovering i helgen då? Kan du kanske behöva även om du har energi för 100 personer verkar det som. Kram Annika

  3. Det kan jag tror, att du blir förväntansfull av att få visa upp allt detta fina för dina vänner. Och de måste säkert vara nyfikna upp över öronen 😉
    Ha det så jättetrevligt 😉

    Hälsningar
    Yohanna

  4. Jag tänkte, precis som Linda lite längre upp, skriva att jag börjar morgonen med din härliga blogg! Och jag är så imponerad av att du skriver ett inlägg nästan varje morgon och dessutom ganska tidigt. Stor eloge till dig! Det är så många av de lite större bloggerskorna som uppdaterar så dåligt den här sommaren och framförallt skrivs det mest kvällstid….. Du är sååå himla bra och inspirerande!! Ha det så kul i helgen med allt roligt besök!

  5. Läste tidigare inlägg i bloggen och din syster är med lite då och då men har inte sett att du nämnt henne alls så länge jag läst. Vad gör hon? Ses ni inte? Du behöver inte svara, är bara nyfiken. Har själv fem syskon och de betyder oerhört mycket. Vissa ser jag ofta, några mer sällan trots att vi nästan bor grannar. Måste säga också att du utvecklats mycket i ditt skrivande under åren – och det hade varit konstigt annars iofs. Alltid intressanta, inspirerade inlägg. 🙂 Ha en bra torsdag!

    1. Hej Martina! När en blogg växer så måste man ju också respektera att alla inte VILL vara med. Jag är ju med, för jag har valt det själv, men jag respekterar också de som inte vill. Jag träffar ju mängder av människor som aldrig syns eller nämns på bloggen, jag pratar med vänner om saker jag aldrig skriver om – och så vidare. Det innebär bara att jag respekterar de önskemål folk har – inte att det inte finns nån kärlek/inte står nära/ börjat bråka/aldrig syns.
      Och även om det HADE varit så att det legat annat bakom – så hade jag nog aldrig skrivit om det på bloggen. Det hade ju varit för nära och för privat och rört (återigen) inte bara mig utan i så fall även den andra personen. Och då är det inte rätt, på nåt vis, att outa det för en massa människor jag i ärlighetens namn inte känner. Är du med? 🙂 Lite så tänker jag.

  6. sitter här uppkrupen i en säng,
    under ett koniskt trullo tak i
    södra italien, med halv-stökigt
    wi-fi & bara stirrar & ojjar mig.

    dör fin-döden om och om igen
    över Dina senaste från drömmen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg