Att ha sista hela veckan här.

 

AT2B6260
 
 
 

Jamen, precis så. Sista hela veckan här.

Sen har vi varit här i fyra veckor och måste tillbaka till lite mer vardag och efter-semestern-fokus igen. Jag är inte alls färdig känns det som, är inte klar med tystnaden och kvällarna vid sjön och det där tekokar-ljudet som bäddar in oss om kvällarna när regnet faller och hela ovanvåningen smattrar hemtrevligt.

Men vi har ju helgerna. Då kommer vi tillbaka.

 
 
 

AT2B6253

 
 
 

För det är ju liksom inte bara ett sommarhus för oss.

Vi ska ju vara här, året om, är det tänkt. På de helger vi kan, på de veckor mannen har ledigt. Och på en del nattjoursveckor när han har lika långt att köra härifrån, som från Lutande Huset. Jag kan inte tänka mig att bara komma hit när det är varmt – vi vill uppleva hösten här. Med svampplockning och regnskurar och fallande löv. Och vintern! Som jag tror är magiskt vacker, när snön ligger vykortstung på de där grenarna som bildar tak över vägen.

Så. Det stressar mig inte så mycket, att vi bara har en hel vecka kvar. Inte mer än det brukar stressa hjärtat att den där obegränsade tillsammanstiden kommer gå över, som den alltid gör när semestern är slut.

Och en vecka är ganska mycket. Vi börjar så.

 

slut

Rekommenderade inlägg

13 thoughts on “Att ha sista hela veckan här.

 1. Ja vad märkligt det är…jag sitter i Småland och längtar tillbaka till Skåne…;)
  Ska bli så härligt att få hänga hos er hela året om, oavsett om ni är i drömmen eller lutande huset:)

  Kram
  Adela

 2. Vilket otroligt jobb ni gjort på så kort tid. Önskar jag haft bara lite av din energi och initiativkraft här hemma. Lyckats måla några fönster under dena heta sommar. Kul att höra att ni kommer att fortsätta leva i er Dröm övriga årstider. Ni har det ju väldigt fint i ert ordinarie hem och undrar lite om du inte saknat det i sommar? Lycka till med fortsättningen…..
  Lisa

 3. Önskar dig och din lilla familj allt fint, varmt och kärleksfullt i fortsättningen, och i Drömmen! Drömmen som är verklighet och som även ger mig och många fler inspiration och drömmar 🙂 Kram

 4. Ännu ett underbart hem ni har skapat:)) Undrar hur du kommer att uppleva det takhöjden i lutande huset när ni kommer hem? Härligt med kontraster.

 5. En vecka är inte så illa inte och så har ni ju ett helt magiskt vackert hus att åka till närhelst ni vill . Ser fram emot fler inspirerande fotografier ifrån Drömmen.

 6. Åh! Jag förstår er precis – det bästa av två världar! Och vi får följa med… är så glad för det. Du får mig att må bra – det du! 🙂 Jag vet inte hur du känner för julen – men ett frostnupet Drömmen med en krans eller två på er fina dörr… jag dör. Är det alltså såpass isolerat för året runt? Ja, men det är det ju om det varit en skola…?

  Idag har jag så gruvligt ont i magen, men ynnesten att ha son bästa vän hos sig några dar! Hon gick ut med hundarna nu, då smyger jag in här! 😉

  1. åh vännen <3 Så skönt att du har någon du tycker om så nära! Det är inte så redo för vintern ännu (vi har eldningsförbud) men efter att skorstenarna har blivit fixade och värmepumpar kommit in så kommer det bli kanon <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *