Att vara på plats i Enköping.

 

AT2B8014

 
 
 

Och så var jag på plats i Enköping!

Jag vet inte, men jag tycker att det är lite deprimerande att bo själv på hotell. En del människor älskar det – jag? Not so much. Jag tror det kommer från den tiden jag bodde på hotell 3-4 dagar i veckan, alltid på små orter och alltid på samma typ av rum. Man blir så trött på det livet efter ett tag, och då bytte jag jobb. Och nu, nu vill jag liksom mest vara hemma – med de jag älskar och där saker finns där jag lagt dom och där ljud är sådana man känner igen.

Men, jag är ju här på roligheter. Imorgon vankas det bloggträff och det ser jag verkligen fram emot. Och jag ska ju föreläsa, men inte om det jag är van att föreläsa om, så det är en rolig utmaning. Att tänka om och tänka nytt. Och jag hoppas att det kommer bli bra.

Så nu ska jag klocka min föreläsning så jag vet ungefär hur lång tid den tar (jag går aldrig igenom den högt innan jag står på scen, jag skriver den liksom bara och sen kommer utfyllnaden spontant på plats – men nu har jag 45 minuter på mig och vill inte dra över på tiden och förstöra för de som kommer efter) och sen ska jag krypa ner med datorn på magen och se några avsnitt av Big Love som jag fastnat i igen. Och så ska jag redigera bilder av Jämtlandshanna som jag fick äran att fotografera idag, ännu en jättefin tjej med varmt hjärta.

Så, ni som ska dit imorgon – vi ses snart. På riktigt. Och vi andra, vi ses också snart, fast här inne.

Ha en riktigt, riktigt fin fredag.

 
 

slut

Rekommenderade inlägg

10 kommentarer till “Att vara på plats i Enköping.

  1. Jag ser verkligen fram emot att lyssna på dig imorgon. Jag tycker samma som dig med att bo på hotellrum. För mig känns det ensamt och lite ledsamt. Hoppas du får sova gott. Skicka lite extra kärlek till banditen om du har kontakt med henne. Tänker mycket på henne❤️och tycker det är förfärligt hur hon ska behöva ha det.
    Kram Ingela

  2. Kan du inte fixa så du kan visa ett liten video när du föreläser 🙂 Vore jätteroligt att se 🙂

  3. Kul att du upptäckt Big Love, det var ju en så jäkla bra serie! Och du, jag ska banne mig härma din hårfärg, det är så himla snyggt, du är en vackring!

  4. Hej Emma – här är en till som kommer och lyssnar på dig imorrn och minglar med alla härliga tjejer! Ja, ska bo påhotellet med! Kram Milla

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *