Att få de där perfekta höstdagarna.

 

AT2B7877

 
 
 

Den här tiden på året kan man verkligen få de där perfekta dagarna av höst.

Ni vet, när det är klar luft och hög himmel och solen värmer och påminner om sommar. Och ute i Drömmen kan man liksom njuta av dom ännu mer på något vis, eftersom naturen är så välkomnande och omsluter från alla håll och inte bara från marken.

 
 
 

AT2B7881

 
 

AT2B7898

 
 
 

Den sista dagen vi var där var just en sådan höstdag;

då vi kunde gå länge på små stigar och ut på bryggor och bland träd.

 
 
 

AT2B7903

 
 
 

Jag längtar efter fler; många timmar med varmt ljus och mjuka färger. Och det kommer, det vet jag, det kommer mellan skurarna. Och imorgon kör jag nog ut till Drömmen igen, mest för att jag inte kan vänta tills nästa helg. Alls.

Men först – bloggevent!

Så hej från mig så länge. Tack för att ni finns.

 
 

slut

7 kommentarer till “Att få de där perfekta höstdagarna.

  1. Ja, naturen i de småländska skogarna är härlig, skönt att hämta kraft där tycker jag.
    Jag undrar; jobbar du inte kvar på ditt gamla jobb? Är du ”bara” egen företagare nu eller?
    Lycka till med föreläsningen, hade varit kul att lyssna men här är fullt upp inför flytten. En annan gång…
    Kram

  2. Ser helt underbart ut. Längtar tills jag får på mig jeansen igen. Det är så varmt här nere att det är en plåga att ha annat än en bikini. Men snart så…typ i november, dååå åker jeansen på
    Kram Jess

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg