Att ha varit på bloggevent.

 

AT2B8298

 
 
 

Vilket himla fint event jag var på igår!

Jag sov till åtta, gick upp, åt en hotellfrukost (åh det är ju det bästa!) och klädde sen på mig och begav mig till Klara Hall där eventet skulle dra igång någon timme senare.

 
 
 

AT2B8312

 
 
 

På plats fanns de två tjejerna som roddat hela grejen. Överst Linda med Hem och Trevligheter.

 
 
 

AT2B8317

 
 
 

Och så Lena med Gott för Själen.

 
 
 

event2

 
 
 

Ja, och där är jag, och världens bästa Sederbladska.

På mig hade jag en dunderskön klänning i jerseytyg (från kotyr) och ett par Primeboots eftersom jag vågar vägra klackar när jag ska springa runt en hel dag. Särskilt om jag ska stå på scen och svaja.

(Primebootsen fick jag av mannen i bröllopspresent, snacka om present! De där skorna kan man ha i åratal, de par jag har hemma är lika fina nu som för två år sen. Jag såg häromdagen att på Country-Dreams får man nu både leather soap och leather balm med på köpet, det är ett hett tips om man är på jakt efter ett par).

 
 
 

AT2B8310

 
 

AT2B8331

 
 
 

Allting var så fint arrangerat;

lokalen var perfekt att tala i eftersom ljudet inte försvann, goodiebagsen trängdes på scenen och stolarna väntade på folk som snart skulle trilla in och liva upp dagen.

 
 
 

AT2B8336

 
 

AT2B8325

 
 
 

Och det kom många!

Så många kvinnor som jag fick kramas med och prata med i pauserna, såna som strök mig över armen och sa att dom läser. Och det är ju så kul, att äntligen få ett ansikte på alla vars bloggnamn man så väl känner igen från kommentarsfältet.

Jag är så galet glad att jag fick träffa er, ni som var där.

 
 
 

event

 
 
 

Jag pratade, precis som de andra föreläsarna, om mod. Men det har jag inget kort på.

Kicki hade en underbar föreläsning, full med tips och råd för den som vill ge sig på det där med att vara fotograf. Och att våga. Och Pia lämnade nog ingen oberörd med sin kärlek och sin sorg. Jag grät, iallafall, och hörde hur det snörvlades i lokalen. Och just det här är nog det bästa jag vet med event; att man får höra så många livsöden och träffa så många människor.

Och så var det chokladprovning och modevisning och middag, men jag var tvungen att smita ut tidigare för att hinna till tåget. Enköping må vara Sveriges närmaste stad, men den är bannemig inte närmast Malmö – det kan jag säga. Halv tolv inatt var jag hemma, trött och nöjd och glad i hjärtat.

Och idag åskar det som om världen ska gå under, och jag sitter här och väntar på ett uppehåll så att jag kan packa bilen och köra till Drömmen. Kanske följer mannen med, men han ska ju vara i Skåne igen tidigt imorgon bitti. Men Buse, min älskade lilla unge, han kommer iallafall med.

Så startar jag nästa vecka så. Med Drömmen.

Kan ju liksom inte bli bättre.

 
 

slut

18 kommentarer till “Att ha varit på bloggevent.

 1. Jag kollade upp om det skulle funka att ta sig till Enköping men jag kan nog säga att jag inte tycker Enköping är särskilt nära Höör heller.
  Tycker det är synd att jag inte kunde vara med. Någon gång måste jag bara träffa Pia och krama om denna go’a kvinna. Ja Kicki och jag har bestämt att vi ska ses bara inte när. Haha
  Ha en skön dag i Småland!
  Kram

  1. Du, hörde att du hade nämnt mig på eventet igår. Så söt du är som tar upp det!
   Jag hoppas att jag har kunnat lugna dig lite och att alla myndighetspersoner inte är hemska.
   Kram på dig!

 2. Åh, ni verkar ha haft en härlig dag och kväll! Jag var så besviken att jag inte kunde vara med….hade så gärna träffat er alla. Det hade varit så roligt att få göra det någon gång…..man läser ju era tankar och funderingar varje dag.
  Kram Jennica

 3. Men åh, jag dör av avundsjuka! Skulle varit där men fick inte ihop det här hemma 🙁
  Hoppas verkligen på fler events, skulle så gärna vilja träffa dig irl och en hel drös med andra vackra härliga kvinns =)

  Kram och ha en riktigt go söndag!
  Catta

 4. Skönt att höra att du kom fram välbehållen, även om det tog tid. Tack snälla fina du för en professionell, rolig och gripande föreläsning! Är så glad att du tackade ja.

  Kram Lena

 5. Superkul att få träffa dig live och tjöta lite skit. Och tack för en fantastisk föreläsning.
  Och andas nu och bara var i fina huset i den alldeles speciella småländska skogen.
  Kram Linda

 6. 1000-tack för en rolig och underbart inspirerande föreläsning.
  Det kändes ända in under huden att du är en äkta underbaring. ♥
  Jag älskar ditt sätt att skriva och det är skönt att få drömma sig bort i dina bilder…
  Stor kram
  Katarina

 7. Härligt att få krama om dig på riktigt. Jag tror minsann vi var lika långa : )
  Din föreläsning var proffsig och dina ord träffade precis rätt. Tack för att du är den du är.
  Kram Malin

 8. Åhh vad kul det var att lyssna på dig och träffa dig igen. Du var verkligen inspirerande och det kunde man ju inte ana att det även fanns en rädsla inom dig. Synd att du åkte tidigare, men förstår att du gjorde det och krya på dig massor nu. Kram Helena

 9. Det var ett alldeles underbart föredrag du höll och du talar lika bra som du skriver. Din blogg är den första jag började läsa och en av de få jag jag läst alla inlägg på. Synd att jag inte hann få en längre pratstund med dig igår men hoppas det kommer fler gånger. Njut nu av Drömmen ordentligt och tid med din fina Buse

 10. Så roligt att få lyssna på ditt fantastiska föredrag! Och så roligt att få träffa dig i verkligheten. Din blogg var den första jag började följa och det kommer jag fortsätta med, kram Suss

 11. Alltså. Det var underbart igår, älskade din stund på scen1! Sen att jag satt bredvid dig en hel eftermiddag men knappt vågade säga halv två var ju en annan femma, men så går det när man blir starstruck! 🙂 Stor cyberkraaam!

 12. Så kul och intressant att lyssna på dig. Du är en riktig klippa på att fånga en och en baddare på att tala. En fin tjej med båda fötterna på jorden, det gillar jag. Kram Anette

 13. TACK ska du ha för en underbar föreläsning!
  De hade verkligen fått till en fantastisk trio där ni alla trollband oss som satt i publiken. O jag är glad att jag fick heja på dig och ge dig en kram (jag är tjejen i rosa;-))
  Vi körde all in och jag avslutade med liveuppträdande på scenen 😉
  Jösses va kul vi hade! Sen vaknade jag hur hes som helst och sen smög sig diverse anda bacilusker sig på.
  Men med facit hand – det var det värt!!!
  För det var en dag o kväll att minnas länge länge!
  Så återigen tack!
  Kram Anna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg