Att äntligen öppna dörren och vara där.

 
 

AT2B8346

 
 
 

Jag trodde ett tag att vi aldrig skulle komma fram. Att vi skulle vara tvungna att ge upp och vända där i Malmö när vi spenderat cirka en och en halv timme med att bara försöka ta oss ut ur staden. Ni har kanske läst på nyheterna att det är regnkaos här, och regnkaos är det.

Jisses.

Det tog nästan två timmar att ta sig från Malmö till Lund. Men sen, sen gick det bra att köra. Och nu är vi här.

 
 
 

AT2B8348

 
 

AT2B8349

 
 

AT2B8350

 
 
 

Mannen är här, jag är här, Buse är här. Och flickorna!

Jag är för förkyld för att känna det, men är säker på att det doftar precis som det ska göra. Och vi har sovit middag, allihop, och försöker nu vakna till liv i den efterlängtade tystnaden med att grädda vitlöksbröd och dricka äppeljuice och gäspa.

Det är alltid lika skönt att komma hit.

 
 

slut

18 kommentarer till “Att äntligen öppna dörren och vara där.

 1. Åh, vad avundsjuk jag är! Lämnade min dröm i Halland för en vecka sen, 50 mil från Stockholm vilket gör det lite svårt att kvista över som ni verkar göra. Hur många mil har ni till er dröm?

 2. Skönt att du kom fram till slut! Ha det så mysigt ikväll med vitlöksbröd å allt, mmm… 😉 Kramar!

 3. Vad skönt att ni kom fram. Du måste ha världsrekord i resta mil den här veckan. 🙂
  Jag blev lite förtjust i din kamera när jag fotade dig med den. Var det den kameramodellen och objektivet som du nämner i Vanliga frågor och svar?
  Är sugen på att köpa ny men vet inte riktigt vilken modell och objektiv jag ska satsa på. Jag har ju idag en Canon EOS 400D (gammal som gatan, nästan) med ett fast objektiv 50mm 1.8. Har du något tips så tas det tacksamt emot. Eller så kör vi ett event nästa år där du har en genomgång vad vi bloggerskor ska tänka på när vi köper kamera och hur vi fotar till bloggen. 😉
  Ha det gott!
  Kram Linda

 4. Du måste ha världsrekord i resta mil den här veckan. 🙂
  Jag blev lite förtjust i din kamera när jag fotade dig med den. Var det den kameramodellen och objektivet som du nämner i Vanliga frågor och svar?
  Är sugen på att köpa ny men vet inte riktigt vilken modell och objektiv jag ska satsa på. Jag har ju idag en Canon EOS 400D (gammal som gatan, nästan) med ett fast objektiv 50mm 1.8. Har du något tips så tas det tacksamt emot. Eller så kör vi ett event nästa år där du har en genomgång vad vi bloggerskor ska tänka på när vi köper kamera och hur vi fotar till bloggen. 😉
  Ha det gott!
  Kram Linda

 5. ja vägarna va verkligen inga kul, vi vände å körde trelleborg, Ystad upp istället. Har aldrig sett så mycket vatten

 6. Jamen, det lät ju som en vääldigt trevlig kommentar..jag skrev mer men det ville tydligen inte vara med.. Fina Emma, ältare som jag är går jag fortfarande och grämer mig över att jag inte sa hej, jag hade velat fråga dig mer om jobbet med SoMe, jag menar, hur får jag företagen att upptäcka mig och vad jag kan när jag inte har en sådan stor blogg som du har..?
  Klänningen har jag i alla fall beställt, den blev jag tokförälskad i! Får bara se hur den sitter på mig..
  Kram Ingela

 7. Oj så skönt att ni kom fram! För det verkar ju ha varit ett eländigt väder. Gott att ni alla kan vara tillsammans i Drömmen! Vilken plats ni funnit! Kram

 8. Kom till Skåne med 180 kollegor igår. Inte så välkomnande väder… Tre timmar i buss från flyget och otaliga svängar runt Malmö. Men nu skiner solen över havet och stranden vid Ystad Saltsjöbad!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg