Att gå åt fel håll.

 

AT2B8367

 
 
 

Godmorgon!

Vi är i Drömmen, Buse och jag, och vaknar långsamt till ljuset som kommer mer och mer genom fönsterna ju längre morgonen går. Mannen har redan åkt och borde väl vara framme på jobbet typ nu. Och jag, jag är så förkyld att det känns som om huvudet ska trilla av.

Det går åt fel håll!

Denna envisa jäkla dagisförkylning som bitit sig fast och ger mig hosta och snuva. Igår tänkte jag att nu måste jag ju snart bli bättre, men då slog den åt andra hållet istället och gav mig feber och om möjligt ännu mer snor. Suck. Så jag är inte världens roligaste just nu är jag rädd, sitter mest under ett täcke och snörvlar.

Men, jag kan ju lika gärna sitta här och snörvla som hemma, tänker jag. Så vi får se om jag stannar idag också, eller om vi åker hem Buse och jag och kurerar oss så att vi är friska i helgen istället. När vi har en hel helg här igen, allihop.

Men, men. Godmorgon! Jag är typ sjuk. Det var det jag ville säga. Därför jag inte är så rolig just nu. Det går över.

 
 

slut

Rekommenderade inlägg

25 kommentarer till “Att gå åt fel håll.

 1. Ta Busen i handen och ta en skogspromenad när du sen kommer in bäddar ni ner er i soffan och dricker te. Då kommer ni somna gott och sömn är bästa medicinen.
  Krya på dig
  Kram

 2. God morgon! Jag är inne i 9:e dag nu i min förkylning som aldrig verkar gå över. Hostar, snorar och har så mycket segt slem som gör det svårt att andas. Dessutom lock i öronen och resan till Teneriffa var ju inte lätt med mellanlandningar. 🙁

 3. Ja, dom där dagisbacillerna är verkligen på riktigt. Pluttan har inte ens gått en hel vecka på dagis och redan har hela familjen blivit förkylda.
  Hoppas ni får en mysig dag i drömmen och Krya på dig!
  Kram

 4. Vi har definitivt inga dagisbarn längre men man kan trots det fa förkylningen from hell! Visst gar det pa rätt hall. men det tar sa LAAANG tid! Det är frustrerande och allt blir lite segt. Krya pa dig!

 5. Fy då, hoppas du snart kryar på dig. Tänker att runt knuten nånstans har du säkert slånbär, gå ut och plocka en näve och knô i dig. Skitäckligt förstås, men fullproppade med antioxidanter. (Själv föredrar jag choklad.. ;)).

 6. Det är INTE roligt med dagisbaciller och jag hoppas du kryar på dig snabbt MEEEEN hur går det för Denenarmadebanditen???? Det är så tyst på hennes blogg efter den dåliga taxifärden i Stockholm och jag undrar så hur det är med henne.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *