Att flyga drake.

 

AT2B8371
 
 
 

Man kan ju inte sitta inne och mossa när man är i Drömmen, även om man råkar vara lite sjuk.  Så vi drog fram den lilla draken och begav oss ut i trädgården, trots att jag visste att det inte skulle blåsa tillräckligt (det blåser liksom aldrig tillräckligt där, det är fantastiskt).

Och så satte vi igång.

 
 
 

AT2B8389

 
 

AT2B8373

 
 

AT2B8388

 
 
 

Buse struntar ju högaktningsfullt i om draken flyger eller inte – han tycker bara att det är skitkul att få springa. Som Phoebe i Vänner. Ungefär samma stil. Och så kan jag sitta i mitten och snörvla med min kamera och ropa spring hiiiitåt Buse! och lyssna på gapskrattet.

Och nu är vi hemma i Lutande Huset igen, jag är alldeles snart alldeles frisk och livet är över lag lite bättre än när jag hade feber.

Heja! Det tar sig.

 
 

slut

Rekommenderade inlägg

11 kommentarer till “Att flyga drake.

 1. Skönt att höra att du mår bättre!
  Tänkte bara tipsa dig om att POMPdeLUX har öppnat sin webshop nu, om du vill titta på bra barnkläder till en bra peng och dessutom mkt ekologiskt.

  Vacker drake Nusen har!
  Kram

 2. Hahahaha, sådär brukar jag säga om när min 5-åring springer! Det fladdrar och flaxar lite till höger och vänster….ungefär som Phoebe i Vänner! Men jag tänker att det rättar till sig…..eller inte, och då blir det nog bra ändå! 🙂
  Kram!

 3. Det var banne mig den sötaste drake jag sett – ja drakflygare också för den delen. Visst är det lite så att bo i Skåne, att det blåser lite i överkant? Eller så är det bara jag som är känslig jag vet inte, jag blir i vart fall lite småchockad varje gång jag kommer dit av någon anledning.

  Krya på det sista nu!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *