Att se ljuset.

 

AT2B8392
 
 
 

Det går framåt.

Jag är piggare nu, sitter och går igenom de sista bilderna från när vi var i Drömmen nu nyss och lyssnar på Dr Phil med ett halvt öra och dricker Cola tills det liksom bubblar i halsen. Jag är svag för Dr Phil, jag är ju det, och särskilt sådana här dagar när hjärnan inte riktigt hänger med och hela kroppen gått in i något slags mysläge.

Ett mysläge som kräver pulled pork, pitabröd, skivad tomat och extrema mängder habanero-sås för att ta död på de sista bacillerna.

 
 
 

AT2B8406

 
 
 

Åh.

Jag saknar det här så snart vi är borta. Skogen. Buses knän som blir smutsiga av att kräla i löv och hans iver över att upptäcka grodor; att kunna hålla dom försiktigt.

 
 
 

AT2B8402

 
 
 

Och att kunna ta med honom ner för att meta, när allting annat står stilla runtomkring, och liksom sitta i den stillheten utan stress. Älskar det där.

Men, nu är det iallafall tisdag och vi är hemma igen och kroppen är inställd i mysläge – flickorna tycks hålla med och snarkar lätt bredvid mig i soffan, och snart ska jag bota det sista av förkylningen med pulled pork. Kanske följt av glass med kolasås och strössel. M-hm.

Det hjälper ju mot det mesta det där.

 
 

slut

Rekommenderade inlägg

12 kommentarer till “Att se ljuset.

  1. Mer eller mindre varje gång jag kikar in här blir jag helt hänförd över dina bilder. Älskar känslan bilderna förmedlar, och vilken skatt sen att ha alla dessa fina bilder att titta tillbaka på! Blir nyfiken på hur du ’gör’ med bilderna du tar, det lär ju ändå vara en heel del vid det här laget 😉 Vilket/vilka program använder du när du lägger in dem på datorn, framkallar du mycket, har du någon backup på en extern hårdisk osv? Jag är verkligen kass på att ’ta vara’ på bilderna jag tar.. måste bli bättre på det där..

  2. Vet du om Tindy har sin bloppis igång? Jag var i kontakt m henne för några veckor sedan ang ett köp men nu får jag inga svar på mina mail.

      1. Tack, då vet jag. Hade så gärna velat köpt en kofta som var helt fantastiskt fin! Får avvakta o se om hon drar igång den igen. Hoppas allt är bra m henne

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *