Att förbereda en helg i Drömmen.

 

AT2B8426

 
 
 

Åh, jag vet. Jag är så förbannat tråkig just nu. Orden hittar liksom inte fram utan ligger så långt bort att jag måste sträcka mig efter dom för att kunna skapa meningar, och det blir liksom inte bra. För mycket avstånd, mellan mig och orden. Men det ordnar upp sig.

I helgen åker vi till Drömmen igen, såklart, och jag försöker se till så att jag har med mig allt. Jag har två fotograferingar som ska göras, bland annat en ny för Nyblom Kollén – och det sätter igång tankeverksamheten som inget annat. Jag älskar när jag får gå in och sköta precis allting själv, från tanke till produkter till styling till färdigt resultat! Hur tungt det än är att rodda rekvisita så är det fantastiskt roligt när det väl är klart. Och den här gången har jag en tanke som, om den går att genomföra, kan bli riktigt bra.

Så här hemma prickar jag av listor och bygger miljöer på datorn och funderar; möblerar om och bygger på i huvudet. Imorgon åker vi nog upp, Buse och jag, för att hinna landa lite också.

Det blir en bra helg det här.

 
 

slut

17 kommentarer till “Att förbereda en helg i Drömmen.

  1. Ska bli kul att få se, de förra bilderna du tog åt dem var fantastiskt fint arrangerade! Dessa blir säkert lika fina! Ha en bra dag!!

  2. Det ska bli spännande att se! Jag är nyfiken på vilka program du jobbar i när du gör möbleringar i datorn?

  3. Det är inte alltid som det behövs en massa ord.
    Dessutom är det inte lätt att få fram dem när man inte är riktigt pigg. Då är liksom det enda man tänker på att man vill bli frisk igen…
    Så krya på dig nu!
    Kram Anna

  4. Hej! Nu har jag följt din blogg i någon vecka och känner att jag i alla fall ska lämna ett avtryck liksom 🙂 Du skriver så härligt om Drömmen och Buse och pricken över i:et är dina underbara bilder. Man blir glad av att kika in här hos dig, även när du skriver om dagisbaciller 😉 Kommer fortsätta titta in hos dig, bara så du vet!
    Kram Lotta

  5. För länge sedan, så gjorde du alltid rödbetor med fetaost-nånting, kommer du ihåg? Jag är jättesugen på rödbetor, och skulle så gärna vilja prova receptet. Kommer du ihåg hur du gjorde?

  6. Hej
    Hänger ofta här och tycker du är fantastisk i dina bilder och ord. Din förra plåtning för Nyblom var så fin, ser fram emot att få se nästa. Bor rätt så nära Stora Holm säteri där de håller till så har deras saker nära inpå. 🙂 Sist blev det nya kökshanddukar :)) Krya på dig!

  7. Kul att planera ett helt koncept. Kanske är det därför orden inte vill infinna sig just nu. Du har helt enkelt en massa annat i huvudet. Men Drömmen råder nog bot på det. Ha det så mysigt!
    Kram Helén

  8. Det brukar ju kännas som att snoret liksom bildar ett slags filter i hjärnan så orden inte flyter lika lätt. Typ. Känner igen känslan 😉

    Kram Lena

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg