Att hylla grenhängarna igen.

 

AT2B8529

 
 

AT2B8521

 
 
 

Ny årstid och nytt mode – efterlängtat av många.

Och jag, jag har ju längtat lite extra efter just en viss höstkollektion, eller iallafall byxdelen av den kollektionen. Javisst – Vintage by Fé kommer med samma underbara, hängande kostymbrallor som sist! Alltså, jag får inte nog av de där brallorna. Perfekta för möten, för stan, för en kväll ute – ja, typ allt. Älskar dom. Jag kör dock XS i dom här eftersom de lätt blir lite för pösiga på mig annars, men i en storlek ner så sitter dom precis sådär lagom som jag vill.

Och nu finns dom alltså ute. Ni må tro att jag var snabb som en kobra. Har man hittat en modell som man älskar, då håller man sig liksom till den eftersom man vet att det funkar. (Byxorna, och lite annat från kollektionen, finns här).

Så, en viss ytlig glädje men trots allt en glädje. Att favoritbrallorna kommer åter och kan användas ännu en säsong. Heja!

(Skorna är ett par gamla Ilse, linnet Malene Birger och sjalen en Back från förra året).

 
 

slut

15 kommentarer till “Att hylla grenhängarna igen.

  1. Grymt snygga byxor! 🙂 Är dom normala i storlekarna annars? Svårt att veta om man ska ta den storleken som man brukar ha eller tycker du att man ska gå på en storlek mindre?

    1. Jag tycker att de är stora, med den kroppsform jag har. Så jag går ner 1 storlek. Har man lite grövre vader så ska man nog ha sin ”vanliga” för de är ganska smala över vaden.

  2. Jag har faktiskt inte vågat mig på sånna där grenhängare än. Men jag gillar ju jeans som är baggy så det borde ju logiskt sett vara något för mig. 🙂
    Du är i alla fall skitsnygg i dem!

  3. Du säger att du går ner en storlek – får jag vara nyfiken å fråga hur lång du är? Är själv
    kort å har därför svårt att hitta byxor som passar. Behöver du sy upp el på
    annat sätt justera dina byxor? Tack på förhand!

    1. Jag är 163 🙂 Och som du kan se sitter dessa riktigt bra i längd, förmodligen för att de ska vara ”korta” på andra 🙂

  4. Snygga som tusan! Och färgen ÅH! Men slut är de 🙁 & går i alla fall för tillfället inte att beställa via länken du har i ditt inlägg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg