Att nästan ha fått sommaren åter.

 

AT2B8817
 
 
 

Alltså – vilket väder vi fått tillbaka!

Igår var solen varm och luften stilla, och det var som att kastas några veckor tillbaka i tiden och återigen få uppleva den där fantastiska sommaren vi hade. Jag satt ute på gräsmattan med Buse och letade mask i den provgrop en grävskopa varit här och gjort för avloppet vi förhoppningsvis ska hinna få på plats i höst, och det var så varmt att luften ovanför gräset liksom darrade.

 
 
 

AT2B8825klänning | sheinside   hatt | gammal   kofta | esterelenora förra året

 
 
 

Koftan åkte bara på när det blivit kväll och vi begav oss ner för att…

bada!

Jo jo. Så varmt var det. Men jag antog att det skulle vara mindre varmt i vattnet, så jag tänkte att det var bäst att safe:a med stickat också.

 
 
 

AT2B8836

 
 
 

Vi hade ju ingenting badigt kvar i Drömmen. Min bikini var kvar, men mannens badshorts och Buses helkroppsdräkt (som han älskar och vill ha, alltid) hade fått följa med tillbaka till Lutande Huset. Inte kunde vi veta att vi faktiskt inte hade tagit sommarens sista dopp ännu.

Men det gjorde ju inget. Det gick bra ändå.

 
 
 

AT2B8853

 
 
 

AT2B8871

 
 
 

AT2B8937

 
 
 

AT2B9003

 
 
 

AT2B8876

 
 
 

AT2B8943

 
 
 

AT2B9009

 
 
 

Men vilken kväll det blev!

Det var inte alls så kallt i vattnet som jag hade föreställt mig, vi låg i och badade ganska länge och Buse ville inte gå upp för att värma sig när mannen och jag tillslut gick upp, utan han satt kvar ett tag i vattenbrynet och letade stenar och matade fiskar med pinnar och ropade jau baudar! så det ekade i vassen.

Tänk. Jag som var helt övertygad om att sommaren var över. Och så kommer den tillbaka och gästspelar när man som minst anar det.

 
 

slut

15 kommentarer till “Att nästan ha fått sommaren åter.

  1. Ser jättemysigt ut. Vi badade också häromdagen i Östersjön, men det var liiite kallt:).
    Jättefin ton i dina bilder. Gillar också svartvita bilder, speciellt på människor och natur.

  2. Det ser ju helt underbart ut, ja, dessa ljuvliga dagar och kvällar…man kan inget annat än att bara njuta och fylla på med energi inför hösten som kommer och har sin charm.

    Jag måste ju passa på att säga Emma, att eran dröm, den är helt magisk, ni har gjort den magisk…det strömmar ut så mycket kärlek genom alla dina bilder och dina ord, vackert.
    Du ger så mycket utan att veta om det Emma, så känner jag i alla fall.
    Just nu i mitt fall och det har varit så ett litet tag, så känns det som att någon har plockat ut mitt hjärtat och dragit, tänjt och sårat det…sedan försökt att bara sätta tillbaka det…men det passar inte riktigt längre?!? Eller, det är just det jag inte vet…och när det är lite extra skört så är det alltid lite skönt att få fylla på med lite vackra bilder, kärlek och fina ord från dig. Jag har följt din blogg sen start och älskar den, jag är så tacksam för allt du delar med dig, det känns alltid som bomull i hjärtat när jag läser din blogg. Fortsätt alltid att vara du, för du är unik.
    Stor kram Jessica

  3. Ja, visst är det underbart!!! Vi njöt också av havet igår och vi var praktiskt taget ensamma om härligheten. Idag har ”de som vet” lovat ännu varmare väder, så det blir såklart havet igen – måste ju passa på, eller hur?

    Hoppas att ni får ännu en ljuvligt fin dag!!!

    Kraaaaaaaaaaaaam

    Angelica

  4. Själv tog jag mitt spontaninköpta nya kamerahus plus objektiv och vallade familjen runt det fina trädgårdarna som finns i närheten där vi bor. Fotade och njöt av att kunna vara ute i bara kortärmat med solen mot armarna.

    Kram Linda

  5. Ni gör så rätt i att bada! Även öppet hav vid Ystad saltsjöbad var ju riktigt skönt i veckan. Tror faktiskt att barnen och jag ska ta ett dopp nere i vår lilla vik i eftermiddag.

  6. Yes visst är det helt uuuuunderbart!!
    Filurar också på ett bad i morgon:)
    Härliga bilder och den lille är ju sååå go!

    Kramar
    Adela

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg