Att sova som en nersövd.

 

AT2B8566

 
 
 

Man sover så skönt i Drömmen.

Kanske är det skogsluften som gör det, som knockar oss på samma sätt som havsluften brukar göra ute på Västkusten. Eller så är det stillheten, den som lägger sig som en himla massa ro i magen. Oavsett – vi sover. Länge och djupt och med glädje.

 
 
 

AT2B8571

 
 

AT2B8570

 
 
 

Nu har vi en värmepump också! En stor version som snabbt värmde upp huset när vi satte igång den för att testa. En värmepump, en massa fårfällar och så nybäddat med höstiga, varmare lakan (Beach House, man måste älska de där). Och så har vi möjligtvis valt kamin också, så om några veckor hoppas vi kunna elda. Nu i början för att det är så förbenat mysigt, och sen i vinter för att det kommer vara nödvändigt – precis som i Lutande Huset.

 
 
 

AT2B8711

 
 
 

Och vi är inte de enda som sover bra. Flickorna blir precis lika utslagna – tar sig plats i soffan med benen rakt upp och njuter av kvällssolen som kikar in med sina strålar här och där.

Så nu är vi utvilade efter helgen. Redo för en nu vecka, och framförallt; redo för en kallare höst i det där huset vi kallar Drömmen.

 
 

slut

22 kommentarer till “Att sova som en nersövd.

  1. Då frågar jag nyfiket: vilken kamin blev det? Vi ska in till Ljungby på fredag då de har någon kampanj och visning på olika kaminer, hoppas där finns någon vi gillar. Jag har i alla fall valt knoppar till köksluckorna nu, alltid något :))

  2. Jag trodde jag var ensam uppe såhär dags en söndag. Eller uppe och uppe, jag ligger förvisso kvar under täcket. 🙂 Första natten på kanske ett år som jag sovit utan att vakna av mardrömmar. Kan bero på att jag var ute och rev en stenmur med slägga igår kväll, haha! Oavsett så kunde jag relatera till detta inlägget just idag. Fint.

    Så himla, himla glad för er skull att ni hittat Drömmen. Det är nåt alldeles vackert och mäktigt att få skapa sig egna traditioner och sätt att leva. Heja heja!

    Jag jobbar hela denna helgen, men jag önskar er alla här inne en underbar söndag! Ta vara på den härliga luften och gör nåt ni gillar.

    Kram, Sara

  3. Vad härligt! Det är ju det som är meningen med Drömmen, kan jag tänka. Att få vila ut, ”bara vara” och känna lugn i magen!
    Ha en fin söndag, här blir det kalas!
    Kram Jennica

  4. Bilderna andas verkligen lugn, så vackert!!

    Undrar om du skulle kunna hjälpa mig med smakråd?!
    Ska på musikal på Cirkus i Stockholm i slutet på september. Vad hade du haft på dig?

    Tack för en underbar blogg!!!
    Kram Ina

  5. Tänk sen när vintern kommer och ni kan åka skridskor på sjön för att sen värma er med varm choklad inne i Drömmen. Eller när Drömmen ska smyckas för jul och det blir mer påtagligt att ute i skogen behövs julljusen än mer. Ljuvligt! Det är ju så en får lust att våldgästa er. Haha
    Kram

  6. Ser härligt ut! Kom ihåg brandvarnare! De bästa är de som larmar varandra om det börjar brinna i ett rum. Många som glömmer det i sommarstugor

  7. Ett mycket vackert hus har ni alltså <3 jag förstår att ni trivs bra. Det jag funderade faktiskt på var att har ni isolerat själv? Eller är det ursprunglig isolering? Vi bor i ett gammalt hus från 1800 talet och det ÄR kallt om vintern. Vi har luftvärmepump och kakelugn.. Vi har funderat på att isolera lite till, men huset skall ju andas också.. Knepigt.. Kram på dig! Jag inspirerar så mycket av din fina stil <3

    1. Det är ju ett gammalt timmerhus så det är hyfsat isolerat, men såklart inte som ett nytt. Nån gång kommer vi behöva isolera mer men då gör vi det utifrån så tappar vi inte känslan. Kram <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg