Att vara tillbaka hemma igen.

 
AT2B8590
 
 
 

Det var en fin helg i Drömmen.

Vi har lekt, ätit och vilat. Buse har öppnat samtliga skåpsluckor och lekt affär ute i köket, serverat oss korv och kaffe över röran. Fantasin är det inget fel på, det ska gudarna veta.

 
 
 

AT2B8548

 
 

AT2B8551

 
 
 

Och mat! Så mycket mat.

Just nu är jag väldigt inne på sallad med örtdressing och en himla massa olika mumsigheter i. Som räkor, tomater, ägg och lax.

SÅ gott.

 
 
 

AT2B8745

 
 
 

Ja, och amerikanska pannkakor såklart. Till frukost varje dag, med banan och lönnsirap.

 
 
 

AT2B8575

 
 
 

Tänk att vi har detta ställe bara två och en halv timme bort. Att det är vårt nu, att besöka så mycket vi bara vill. Jag har fortfarande svårt att förstå det ibland, det måste jag erkänna – som om hela sommaren bara var en dröm eller en dimma och att jag snart får veta att det bara var hittepå. Men jag förstår ju, såklart, att det inte är hittepå. Men känslan, ni vet. Jag antar att den bottnar i kärleken vi har till detta höga, röda, vackra hus.

Men nu är vi hemma, jag har precis bakat kanelbullar (och klämt typ sju, åtta stycken – vad är det med varma bullar som gör att man liksom inte känner att man är mätt?!) och vi ska inte göra någonting mer än att se på film och äta bullar och ladda för veckan.

Men det var en fin helg i Drömmen, som alltid. Så glad för denna tid.

 
 

slut

6 kommentarer till “Att vara tillbaka hemma igen.

  1. Härligt att samla kraft och energi i er Dröm!
    Här har vi haft tjejhelg tösen o jag. Såååå mysigt och så välbehövligt.
    Ha en fin söndagskväll med fler goa bullar 🙂
    Kram Anna

  2. Jag liksom du är heeelt besatt av olika sorters sallader just nu, tonfisk mmmmmums liksom och så gillar jag dessa sallader som man kan plocka ihop på Ica (jag vet att många tycker det är nasty men jag är inte så nojjig med sådant). Love, love, love och kan äta samma flera dagar i rad.
    Från en sak till en annan och trots att det är ett tag kvar kan jag inte låta bli att se fram emot att se hur ni kommer julpynta er Dröm, ska bli sååå spännande!!!
    Kram Ina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg