Att packa för Toscana.

 

AT2B7669
 
 
 

I övermorgon åker jag till Toscana!

Jag och Made by Mary och Michaela Forni. Det var ju vi som var med i juryn för Barone Ricasolis tävling där någon kunde vinna chansen att bli Ricasolis nya vininspiratör och få vara med och ta fram ett eget vin. Och nu ska vi alltså åka till Toscana i några dagar och vara med på plats för att se hur det går till. Och tydligen ska vi filmas (?!) också.

Hej och hå.

 
 
 

AT2B7691

 
 
 

Ja, jag lär ju inte ha det där med mig som jag har på mig på bilderna (några veckor gamla). Tydligen är det super-super-varmt i Toscana just nu, så det blir till att gräva i sommargarderoben. Och vi har fått ganska tydliga förhållningsregler (Inget färgstarkt, inte för mönstrat, det är svårt för kameran) – och det mesta jag har i sommarkläder är ju ganska färgglatt och mönstrat.

Men ja, till Toscana alltså. Så jädra spännande! Och lite läskigt. Men Mary ”känner” jag ju sen innan, så jag har med mig någon som jag vet vem det är. Och lite äventyr sådär en alldeles vanlig vecka är ju aldrig någonsin fel.

 
 

jeans | inspo.nu     tröja | modesto   mössa | maison scotch

 
 
slut

15 kommentarer till “Att packa för Toscana.

  1. Vilket äventyr! Själv packar jag för en natt i Sthlm, känns inte alls lika kul fast lite kul är det eftersom jag älskar när jag får vara lärare och alla lyssnar på mig. Haha
    Ha det så skoj med Maria!

  2. Ååååå, det låter ju alldeles uuuuuunderbart!!
    Tänk så många plater i världen som man önskar se innan man coolar vippen, toscana står iaf på min lista:))
    Kram Anna

  3. Vad underbart! Var själv till Florens i Toscana för ett par veckor sedan. Florens var helt underbar! Vi åkte också runt i Toscana med bil, bla till Vinci, Leonardo Da Vinci´s hemby, till staden Siena, en vacker trädgård Villa Gamberia, Michelangeloplatsen. Besökte även en vingård, Castello Viccimaggio. Där har tydligen Leonardo målat Mona Lisa! Bara en sån sak!

  4. Men så spännande!! Det är ju något som är en dröm, att åka till Toscana för att se hur vin blir till liksom. Vinets hemstad, typ. Njut och ha en alldeles fantastisk resa! 🙂

  5. Kära Emma,

    Tack för filmtipsen, alltid trevligt. Men — du dom där kalsongerna — eller är det byxor, skall du nog inte spatsera med i vackra Toscana, vi måste hålla ”garden” uppe mot alla välklädda Italienskor. Ha en fin resa med goda viner och god mat!

  6. Hej kära du!!!
    Vill tacka för en fantastiskt mysig, rolig och inspirerande blogg!
    Jag undrar hur du har det med ryggen? Du ser lite sned ut?
    Sök en bra sjukgymnast!!!!
    Önskar dig en fin resa.

    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg