Att kunna skimra lite extra.

 
 
Bilder_Alcro_Metallic_guldrummet
 
 
 

Har ni sett Alcros nyhet; Alcro Metall?

En färgkarta som bryts i 14 olika kulörer, så du kan få allt ifrån de där trendiga metallfärgerna som koppar, guld och mässing till mer färgrika kulörer som blått och rosa. Att måla en hel vägg med (modigt! jag hade en gång en frisör som hade en guldvägg, det var hur snyggt som helst) eller detaljer.

Själv tycker jag nog att det är snyggast när det blir en ganska dramatisk kontrast, när metallfärger får samspela med mer matta färger. Som en helmatt vägg och kopparskimrande lister, till exempel, det kan ju bli förbenat häftigt. Eller varför inte en innerdörr i glänsande guld?

 
 
 

Bilder_Alcro_Metallic_färgfabriken

 
 

Bilder_Alcro_Metallic_stolar

 
 
 

Eller som på bilderna, låta några möbler få en ny känsla.

Själv är jag väldigt sugen på att prova. Jag vet inte riktigt vad jag skulle måla ännu, jag har ju inte riktigt den stilen att det kan smälta in med det andra, men att bara ge sig på lite gamla träljusstakar eller korgar funkar ju bra det också. Det måste ju inte vara en hel vägg.

När jag väl kommit på vad jag ska måla och köpt en provburk så lovar jag att visa resultatet. För det ser ju onekligen väldigt spännande ut, det där. Och koppar lär väl vara lika hett året ut, så kanske något till jul? Hmmm. Återkommer om det.

Vill man kika mer finns det mer info inne hos Alcro, såklart. Nu kliar det i målarfingrarna igen!

Inlägg i samarbete med Alcro.

 
 

starli

Rekommenderade inlägg