Att vara lite överväldigad.

 
 
AT2B3160
 
 

 

Alltså. Som jag blivit firad idag!

Med så mycket blommor att blombudet skrattade, och Buse frågade om jag skulle gifta mig (för det vet väl alla att man har blommor när man gifter sig liksom). Jag är helt överväldigad.

 
 
 

AT2B3171

 
 

AT2B3165

 
 

AT2B3194

 
 
 

Jag kunde helt enkelt inte bett om en bättre födelsedag.

Jag känner mig så himla rik som har dessa vänner i mitt liv, de som sänder mig tankar och meddelanden och blommor och kärlek och ropar HURRA! i telefonen när jag svarar. Jag älskar dom så mycket, varenda en.

Och nu får jag en lugn onsdagskväll under duntäcket med en burk Ben&Jerrys och en film som avslutning. Kan man be om mer?

Omöjligt.

 
 

slut

19 kommentarer till “Att vara lite överväldigad.

  1. GRATTIS PUMAN!!! (menat som ”snygging”, inte som ”cougar” – du är inte i närheten ännu baby 😉 )

  2. Stort grattis på födelsedagen och allt annat underbart som händer i ditt liv! Jag som aldrig följt nån blogg och aldrig kommenterat kände att nu är det dags! Vilka fantastiska bilder och texter du delar med dig av! Längtar varje dag att läsa o njuta av det du skriver!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg