Att överföra julhysterin.

 
 

julpynt

 
 
 

Vi har pysslat idag, Buse och jag.

Jag måste ju se till att överföra den där julhysterin så gott det går till min avkomma, så jag har gått loss på Panduro och skaffat en mängd DIY-med-barn-saker som jag trodde han skulle tycka om. Bland annat ett set med en tomte, en ren och en julgran som skulle målas, pyntas och glittras till förbannelse.

Jag hade rätt. Han älskade det.

 
 
 

AT2B3382

 
 
 

När man pyssla får man sitta på bordet, inte sant?

 
 
 

julpynt2

AT2B3397

 
 
 

Och där gick en timme eller två bland lim och färg och piprensare. Hur kul som helst om ni frågar mig. Själv har man ju inte fått limma piprensarskägg på en toalettrullstomte sen man gick på förskolan eller så, och trots att mina fingertoppar nu klibbar ihop av lim så ser jag fram emot fler dagar med pysslande tillsammans med Buse. Jag har ett set julgranskulor som det ska bli fantastiskt spännande att se vad han gör med, bland annat.

Och just det!

Jag har skapat en kategori som heter ”Julhysterin 2014”. Kände att det var bäst. Där kommer jag lägga allt som rör julen/hysterin/pyntandet, om ni känner att ni fattas lite feeling när det närmar sig och vill ha en gigantisk dos av entusiasm. (Eller så går ni in på Illums. Jisses. Jag var förbi där idag, och får man inte feeling efter ett varv på deras julavdelning är man nog förlorad för i år).

Men ja. Pyssla alltså. Det var roligare än jag mindes det.

 
 

slut

19 kommentarer till “Att överföra julhysterin.

 1. Åh vad mysigt!
  Jag för också över pyssel och julhysteri på min avkomma 🙂
  Jag är, liksom du, i det välsignade tillståndet (v.31) och kroppen pallar inte med cykelturer och lekparkshäng så pyssel är grymt!

  Vi följdes åt våra förra graviditeter också och jag är så glad att få följa dig genom detta igen! Minns att jag skrev en avundsjuk kommentar sist om ”hur många Limhamnsbomber du kan äta utan att det påverkar ditt blodsocker?!” 😉
  Hoppas du får må bra denna gång, all lycka till er!

 2. Klart man får sitta på bordet när man pysslar!! Förra måndagen badade jag nere vid bryggan här i Ljunghusen o i förrgår köpte jag en rumsgran, en hyacint o lussekatter!!! Älskar verkligen kontraster!! Var precis ute o gjorde lite fint på trappan o nu är det kallt!!! Men skönt!! Vilket väder vi haft idag!! Stor kram Lisa S

 3. Å va kul att kunna pyssla med buse! Och så fina de blev!!
  Här är det något åt kvar men jag tänker också försöka överföra min kärlek för pyssel och pynt på Pluttan.
  Kramar

 4. Åh mys! Jag har en jul-blogg på tumblr.com och jag har bestämt mig för att på lördag – då börjar julfrossan där! Tycker man kan börja drömma.. julmusiken och julmusten väntar jag dock lite med. När brukar du börja pynta hemma? (andra år alltså ;)) Kram!

 5. Så kul med bebis, grattis och lycka till framöver. Men hur tidigt börjar du med jul? Var hittar du tiden? .. Beundrar er också över allt ni hittar på så mycket med er treåring, djurpark, bio, tivoli.
  Lisa

  1. Ha ha ha jag har inte börjat, jag försöker hålla mig 😉 I vanliga fall börjar jag 1 december. Men nu ville jag ha lite pyssel hemma så då passade jag på att ta jultema 🙂 Menar du tiden att pyssla och sånt? Fördelen med att jag driver eget nu är ju att jag ibland hinner med, eller kan förlägga, arbetet så att jag kan hämta Buse tidigare från förskolan eller helt enkelt hålla honom hemma en hel dag då och då.

 6. Så härligt med fler julhysteriska människor!!
  Här är julpysslandet i allra högsta grad i gång. Jag planerar och funderar på allt från julgranens placering till julklappar till mina kära. Det är första julen i huset och jag längtar.

 7. Julhysteri 2104, vilken briljant idé! Jag har också ett omättligt behov av julen och allt som hör där till. Kanske har det med BebisHen som är väntad även i vårta hem? Hur som helst kommer jag njuta av fulla drag under kategorin julhysteri 2014!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg