Att se fram emot Småland.

 

 

AT2B3322

 
 
 

Och så var det äntligen dags!

För fredag och färd upp till Småland; först till den där lägenheten med de mjuka sofforna, och sen imorgon till Drömmen blandat med hantverksmarknad och knäckebrödsbakande. För en helg i värme och mammasällskap och goda middagar när det är kolsvart av höst ute, och för en salig röra av hundar, soffkuddar och halvätna Buse-äpplen.

Det är så fint att det inte är sant.

 
 
 

AT2B3325

 
 
 

Så det gör vi i helgen alltså.

Tar med oss flickorna och kulan och kör upp för att ta igen oss på det där sättet som bara går där uppe. Och så är jag hemma-hos-mamma-sjuk, så som man kanske annars bara blir när man har hög feber och vill bli liten igen. Hormonerna? Jag tror det. Som drar mig mot familjen och lugnet och förmodligen driver upp julen så mycket för att den är så starkt förknippad med allt det där.

Jag ska arbeta undan lite, mannen ska komma hem och sen kör vi.

Då kan helgen börja.

 

[ klänning|just female,  halsband/IOAKU ]

 
 

slut

26 kommentarer till “Att se fram emot Småland.

 1. Sötaste bulan Emma 🙂 Och på något vis så gulligt när livmodern vet vad som ska ske och blir större än vad som behövs:) Något förgrymmad blev jag när min läkare hos barnmorskan sa att det var 95 % luft och att jag säkert fes mycket

 2. Jag har följt din blogg länge, länge men har inte kommit mig för att kommentera innan. Men nu måste jag.
  Du är så makalöst vacker! Jag kommer på mig själv med att sitta och småle när jag tittar på dina bilder. Alltså din utstrålning. Magisk.
  Det var faktiskt bara det jag hade på hjärtat.
  Fin fredag och lycka till med gruset i magen och såklart med de fina du redan har där hemma.

 3. Får jag vara nyfiken och fråga vad det är för hantverksmarknad ni ska på här i krokarna? Vi tänker ägna en del av helgen till att förbereda inför hästarna som ska flytta in på vår lilla gård.

  Du är så fin i din lilla mage! Vilken lycka!

 4. Åh jag är precis likadan. Gravid och toklängtar till julen. Vill stöka, boa och gosa för hela slanten!
  Ännu en gång, stort Grattis till miraklet!
  Njut helgen i Er dröm!
  Kram Rebecca

 5. Åh stort grattis till er att ni ska ha barn igen.
  Det är så himla fint som du bara har en liten mage och är smal för övrigt.
  Ha en skön helg
  Kram Linda

 6. Meeeeeen!!!! Jag har fullt upp och har inte hunnit kika in här. Men vad är det jag ser?? Åh, en liten skrutt i magen eller skrutta. 🙂 Härligt och bra jobbat! 😉

  Kram Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg