Att vara framme och pusta ut.

 
 

AT2B3432

 
 
 

Och så är vi framme hos mamma och Sockervadds-Göran!

Efter någon timme i bilen och en sväng inom Drömmen är det så skönt att nu äntligen få breda ut sig i soffan och prata och vänta på att maten ska bli färdig (fisksoppa med saffran, jag dör så gott det luktar).

Men det var en bra bilfärd upp, det tar ju inte så lång tid. Vi åt godis och lyssnade på pretentiösa radiodokumentärer, och jag fick ösa ur mig lite ilska över hur Banditen behandlas av sjukvården just nu (mer om det kan ni läsa här. Det är helt jäkla galet. Hur kan ingen ta ansvar?!).

Men ändå. Så skönt att vara framme.

 
 
 

AT2B3438

 
 

AT2B3435

 
 

AT2B3449

 
 

AT2B3447

 
 
 

Buse har dragit ut varenda låda innehållande leksaker och håller just nu på att arrangera det över golvet, hundarna ligger utspridda och mörkret utanför är så kompakt att det nästan känns som om någon har lagt en säck över byn.

Så nu ska jag återgå till det här; till soffmyset och familjen och den där fisksoppan som doftar saffran och gör mig vrålhungrig.

Fin fredag, allihop! Vises snart igen.

 
 

slut

15 kommentarer till “Att vara framme och pusta ut.

 1. Ofattbart, med Banditen. Uff… Sitter här och torkar tårarna. Finns det nåt vi som bloggare kan göra? Starta en insamling så hon kan få råd att träffa en expert utomlands eller nåt… jag vet inte men man får ju lust att gripa ett halmstrå varsomhelst. Jag känner henne inte, men är gripen av hennes öde och har ju fått läsa så mycket om henne via dig.
  Finns det nåt vi kan göra?? Vi bloggare är många och om vi kan förena oss så är vi starka? Eller finns det någon hjälp utomlands för den delen?

  1. Alltså, än så länge så finns det ju ingen hjälp att få utomlands SOM HON VET OM. Hade det varit så, att det fanns något som hon eller läkarna visste om, så hade hon ju haft ett mål. Problemet nu är ju att alla har släppt taget om henne, hon är i ett totalt ingnemansland. Det är det som är problemet. Ingen vill ta ansvaret för att lotsa henne genom alla de intyg och instanser som behövs.

 2. För svår case helt enkelt då, i byrokratins äckliga labyrinter. .. man blir bara så mållös. Man har så svårt att förstå att det händer i välfärdssverige. 🙁

 3. Ja, det är helt ofattbart hur hon blir behandlad. Blir så arg!
  Hoppas ni får en härlig helg och att den där soppan smakar minst lika gott som den doftar! 😉
  Kramar

 4. Hej !

  Kan du inte fixa en rabattkod till enjoy candles, tycker dom är så Fina, men dyra ?
  Ha en skön helg !

   1. Claes ohlson kan inte jämföras med Enjoy. Claes’ ljusen är helt orangea! Då föredara jag ikeas ledljus som lyser i vitt, men som nog inte är lika fina på ytan som enjoy.

 5. Sådan dotter, sådan mor, eller tvärtom kanske, tänker jag när jag ser din mammas fina inredning! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg