Att se om det är så bra som man kan tro.

 
 

AT2B3891

 
 
 

I förra veckan torskade jag på en sånhär inne på Kicks.

En slags ansiktsrengörar-borste som man ska bli mycket, mycket snygg av. Dom hade ett annat märke också som jag inte minns vad det heter, men det var ganska så mycket dyrare och eftersom jag använder Clinique så tänkte jag att deras borste nog var lite bättre iallafall. Och så sålde den söta tjejen i den vita rocken in den så helhjärtat där jag satt i sminkstolen och snällt fick handen tvättad.

Någon som har testat? Är den bra?

Jag känner att eftersom huden är så bananas av alla hormoner och jag i vilket fall inte får använda så mycket starka grejer så kanske en ansiktsborste kan hjälpa till att rengöra och rensa upp? Jag hoppas att det är så. Det känns ju väldigt fancy att ha en elektrisk ansiktsrengörare som ska hjälpa cellförnyelsen och gud vet allt, och den söta tjejen lovade mig att jag skulle bli lika snygg som borsten kostade. Så vi får väl se.

Men nu är jag med en ansiktsrengörare och jag tror bannemig det kan bli bra det här.

 
 

slut

22 kommentarer till “Att se om det är så bra som man kan tro.

  1. Jag har en och har haft den i ca två månader. Men jag har dock ej använt den varje dag. Den är skön att använda. Lätt att rengöra. Det blir som en peeling. Jag använder den oftast på kvällen. Tror dock att det är för tidigt att uttala mig om hur pass bra den är. Men huden känns otroligt ren.

  2. Det blir spännande att höra din recension sedan, då jag har hört att dessa borstar ger bra lyster.
    Ha en trevlig kväll 🙂
    kram Ulrica

  3. Clarisonic- originalet är galet bra. Spännande och se om denna funkar lika bra. Jag har haft min Clarisonic i 1,5 år och kommer aldrig sluta använda den. Är den produkt du köpt billigare eller dyrare?

  4. Den är säkert jättebra. Du kan ju alltid höra med Nicole. Hon fick en sådan av en omtänksam bloggläsare för några månader sedan. Så hon har koll.
    Vilken fin mage du börjar få.
    Grattis än en gång.

  5. Spännande! Återkom gärna med tankar när du har provat den. Tänk, du kanske blir som ny. Bara skala av ett lager ansiktshud och sen ser man ut som 17 år igen??!! En sån vill jag ha. 😉

    Kram Linda

  6. Denna måste du testa & ge en ärlig recension på!! Jag har nämligen gått & klämt på Clarisonic Mia2 på Kicks & grunden till att den inte blivit köpt är ju att den är just som du säger -lite för kostbar… Iaf i tillägg till mina oftast ganska kostbara ansiktsprodukter. Josefine har Mia2 & skryter hämningslöst över hur bra den är, så jag tvekar inte på det, men kan man hitta en som är lika bra & lite billigare så hepp hepp.

    Så löddra iväg nu med borsten så vi får höra vad du tycker :))

    Kram fina du

  7. Most people I know have had the best success use it only at night to begin to get your skin adjusted, then follow the Clinique directions. Enjoy.

  8. Spännande! Jag har inte testat, hoppas den är bra! Annars kanske du kan använda den till att hotta upp Tokas badrutiner lite…? 😉 Kramis.

  9. Har Clarisonic mia2, som köptes förra julen, när jag var i 3:e månaden och började få riktigt dålig hy. Har aldrig haft speciellt mycket finnar, men fick småflinar då och då, ibland någon större, retfull på kinderna och det i kombination med nästan fnasigt torr hy vid näsan. Har enbart använt borsten på kvällen och har aldrig haft så fin hy förr. Bästa grejen ever!
    Inte en endaste finne eller utslag på 10 månader. Behöver inte använda foundation längre, för hudtonen är mycket jämnare också.
    Rena trolleriet, I shit you not!
    Cliniqueborsten är säkert lika bra.
    Är den också uppladdningsbar?
    Kram och lycka till med allt!!

    1. precis vad jag hoppas på! Denna går oxå att ladda upp, men kostade typ hälften. Jag vågade inte ge mig på din för det priset innan jag hade testat principen med borste 🙂 Så spänd på resultatet.

  10. Hei;)
    Takk for en fantastisk flott blogg. Jeg oppdaget deg pga kalklitur sin maling som du har brukt. Jeg pusser opp en gammel flott leilighet og tror jeg vil bruke denne malingen. Så at du hadde brukt den på gulv også? Kan du skrive litt om det? Sliper gulv og river tapet nå så hadde vært perfekt hvis du har andledning? Vh Liza

    1. Hej!

      Jag har inte använt Kalklitir på golv – den är inte tillräckligt hållbar för det. Däremot vet jag att dom ha ett cementliknande material som säljs just för golv. Kolla med dom på info@kalklitir.com
      <3

  11. Jag köpte en clarisonic här i Tyskland och I love it! var utan den i helgen pga en resa men saknade den haha. Så glad, hoppas cliniques är bra =)

  12. Men Emma, du kunde ju köpt en av mig när jag hade 30% rabatt och som Bandinten också skrev om här i Juni i år. Vete tusan om jag inte ska köra en sådan 30%-drive igen kanske. Lycka till med borsten och rengöringen! /mvh Helén

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg