Att vara lite trött.

 

 

AT2B2390

 
 
 

Ja jisses. Idag är jag trött.

Den där graviditetströttheten som liksom inte lämnar kroppen utan får mig att gäspa var tionde minut och undra om det inte är läge för en film till. Jag får kolla järnet i veckan, helt enkelt. Det brukar ju spela in, det också.

Har ni storm, ni med? Det är galet vad det blåser här, vinden har inte tagit paus ens en minut sen inatt och buskarna här utanför skakar ilsket på sina kvistar. Det passar i och för sig väldigt bra med trötthet, man får en ursäkt att inte vara så överdrivet aktiv utan klarar sig bra på att bada, pussla, läsa böcker och se på film. Och äta lussebullar och dricka julmust, såklart. Lussebullar och julmust ska man inte ta lätt på.

 
 
 

AT2B5357

 
 
 

Men nu ska jag försöka rycka upp mig lite det sista utav den här dagen, imorgon börjar en vecka full med aktiviteter och möten (och en ansiktsbehandling, ni må tro att jag längtar till den) och annat som kräver att jag är någotsånär vaken och inte en trötthetsdreglande hög av hormoner.

Fin söndag, allihop! Nu ska jag vakna.

 
 

slut

11 kommentarer till “Att vara lite trött.

 1. Apropå ansiktsbehandling – tycker du att du märker något resultat av Cliniques ansiktsborste (alltså den där maskinen du köpte)? Funderar att ge bort en i julklapp. Och kanske skaffa en till mig själv också

  1. JAAA! Hittills är den väldigt, väldigt bra. Jag vill dock se om den är lika bra när min hy vant sig vid nyheten :). Eller om resultatet kommer fortsätta vara lika bra om ngn vecka.

 2. Gud, så gott med lussebullar! Julmust köpte jag första flaskan går och det är verkligen inte dumt alls. Hade julmust som craving när jag var gravid med Nellie. Hinkade i mig av drycken och tänkte att den här kommer jag väl aldrig ens vilja känna lukten av igen. Men så blev det inte tack o lov. 🙂

  Kram Linda

 3. Oh, yes, här har det stormat järnet sen i natt. Jag har knappt varit utanför knuten, bara för att hämta ved för nu är det kallt och brasan behöver värma upp huset.

  Så söta och mysiga tofflor!

 4. Helt underbart hus. Så nyfiken. Ska ni bo där nu.
  Samma storlek som det andra? Ser ljuvligt ut. Ni har fått det så fint.
  Mycket bra smak Emma❤
  Kram Eva

 5. Bilden av hunden, med fluff i på bringan ♥
  Som en dröm, tänk detta som en print, tex till drömmen …
  Den är bara såå fantastiskt fin!

  Tänk denna i storlek 100x150cm
  tryck på matt lyxigt papper.
  Tänk.

  Du är duktig med kameran du.
  Kram.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg