Att ha kransarna klara.

 
 

AT2B5111

 
 
 

Åh. Ser ni?

Årets Kransar har fått komma upp i Drömmen!

Jag hann med det i helgen också, tyckte att det var lika bra när jag ändå var igång. Och när jag äntligen hittat de perfekta kransarna till Drömmens så vackert blå dörrar. Jag funderade länge på om jag skulle göra nån granrisvariant själv, men sen fick jag syn på de här och så var det liksom kört.

Och de passade perfekt.

 
 
 

AT2B5119

 
 

AT2B5115

 
 
 

De är sådär snyggt blekt roséröda och gjorda av – just det. Torkad rosépeppar. De låg där på bordet på Copperplate när jag var där och fotograferade, och jag sa direkt att jag måste köpa två, har du två? För den färgen är så perfekt mot det blåa, inte sant? Och inte som alla andra kransar. Och Drömmen, den behöver något som inte är som allting annat.

Så nu är utsidan tjuvstartad inför jul. Det ska bara till mängder av granris på trappan, en meter snö och några lyktor också – sen blir det komplett.

Snö! Jag håller tummarna. Än finns det tid för julväder.

 
 

slut

21 kommentarer till “Att ha kransarna klara.

 1. Men å så fina!! Dom blev verkligen perfekt där på era dörrar! Här är en till som längtar efter snö. Men med julfirande i Jämtland så borde det verkligen bli en vit jul.
  Kramar

 2. Såååååå fina! Sitter som en smäck där!
  Hmm, undrar om man ska önska sig en snökanon av tomten, lite i förskott vore inte fel;-)
  Så kan mannen ju använda snöslungan som inhandlades i början på året med.. Ja, den som bara användes en gång 😉
  Ha de fint idag!
  Kram Anna

 3. Du milde tid så fina kransar och helt perfekta till dörrarna;)
  Så mysigt det blir! Förstår din julkänsla, min är på topp nu med efter lördagens julmarknad i Huseby! Och den där Johan var ju en mycket trevlig prick=)

  Kram
  Adela

 4. Så fint, så samstämt och lågmält, men ändå talar starkt. Översta bilden är helt underbar, patinan som inte går att skapa, mer än av tiden…och dina utvalda kransar. Kram Ninni.

 5. Alltså när jag var sjuk i förra veckan så plöjde jag igenom massa Jul med Ernst-avsnitt. Fullständigt livsfarligt! Nu vill jag göra en matta av granris, sätta in julgranen, baka, laga julmat och göra julgodis. Kan inte hålla mig längre känner jag!
  Och ja det var snyggt med det röda mot de blå dörrarna fast jag är en sucker för granriskransar.
  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg