Att få tillbaka på julklapps-shoppingen.

 
 

AT2B5539

 
 
 

Ja, det där med bonussystem verkar slå stort. Bra för oss konsumenter måste man väl säga, att vi har en chans att få lite tillbaka på de inköp vi gör.

Nu har även Bonusbay kommit!

En kostnadsfri tjänst som ger dig bonus på det du handlar online. När du köper något, till exempel från Nelly för 2500 kronor, får du 100 kronor i bonus. Om du gör en bokning med Hotels.com för 5000 kronor, får du 250 kronor i bonus. Och så vidare. Bonusen är ”riktiga” pengar som sätts in på ditt konto. Så det är som en slags stående rea, kan man säga. För att få bonus behöver du bara komma ihåg att logga in på Bonusbay.se först och sen klicka dig vidare till den butik du vill, så registreras dina köp och din bonus. Som ett av de där bonuskorten du har i plånboken du vet, fast online (och med riktiga pengar tillbaka). Och just nu får man 50 kr i extra bonus om man registrerar sig. Mer om det kan du läsa här.

Så de paket jag hade tänkt köpa online kommer jag iallafall se till att få bonus på i år.

 

Inlägg i samarbete med Bonusbay.se

 
 

slut

Rekommenderade inlägg