Att faktiskt bara ha en och en halv vecka kvar.

 
 

AT2B4419

 
 
 

Det är ju faktiskt snart första advent. Inte sant? Snart.

Det är ju inte klokt vad tiden går fort, och jag njuter gärna så länge som möjligt. Så jag har ju redan startat som ni vet, och alldeles snart är det helt okej att dra fram precis allting som finns i gömmorna. Adventsstjärnorna längtar jag hett efter. Finns ju inget som ger ett så mjukt ljus som adventsstjärnor. Och så julgranen såklart, men det får dröja ett tag till.

 
 
 

AT2B4411

 
 
 

Men vi är snart där, vid första advent.

Jag är glad att hyacinterna redan fått komma in och nog börjat slå ut, och att en liten rumsgran står i en kruka i Drömmen och julflirtar.

 
 
 

AT2B4255

 
 
 

Och kanel!

Kanelstänger kan man aldrig få för många av. Det doftar ju så ljuvligt, och är samtidigt så vackert.

I helgen blir det julbord på fredag och sen kanske även en julmarknad till på lördagen. Vi kör upp till Småland på lördag morgon och mamma hade fått span på en julmarknad de aldrig testat förut men som verkar vara ungefär i samma stil som Huseby (=ja tack) så om det inte blir för mycket körande så följer vi med på en vända där. Annars ska jag mest måla fönster och mysa häcken av mig hade jag tänkt. Inte så illa det heller.

Men hörrni! Bara en och en halv vecka kvar. Sen är det fritt fram att gå bananas.

 

porslinsfjäder | här
kopparfärgat ljushus | här

urna med gran | tine k
kanelstänger / hittade jag i helsingör

 
 
slut

Rekommenderade inlägg

17 kommentarer till “Att faktiskt bara ha en och en halv vecka kvar.

 1. Jag köpte Hyacinterna för någon dag sedan och en av dem har precis börjat få rosa fina blommor som dofta så ljuvligt. Så trycker ner nästan lite då och då.
  Kram.

 2. Åh vad du är duktig som kan vänta. Det kunde då rakt inte jag så i söndags åkte adventsstjärnan upp. Jag var först ut i området och slog vad med mig själv att någon mer skulle våga haka på inom kort. Och jo, dagen efter slet grannen mittemot upp två stjärnor och klädde balkongräcket i ljus och grenar. Känns som att jag var katalysatorn alla bara väntat på 😀
  Jag tycker det är sunt att du tjuvstartat lite – det måste man få unna sig när man har så mycket härliga hormoner som rusar runt i kroppen. Du SKA ju boa nu. Det är ju så det är tänkt 😀
  Kram
  /Jennifer

 3. Mina stjärnor har varit upp ett tag nu och några till kom upp i helgen. Min dotter fick ett luciatåg för ungefär en månad sen som stått framme sen dess. Jag räknar med att pynta klart den här veckan för jag börjar nytt jobb på måndag och det kommer ta väldigt mycket tid och energi och då vill jag att hemmet ska vara julklart före dess 🙂 Ska bli jättekul att se Drömmen i julpynt. Kram

 4. Nu ska jag tipsa om ett blogginlägg du kan göra 😉 vad man inte får missa i Malmö 🙂 Ska dit för första gången nästa helg! Har letat i ditt arkiv… Så vart ska man äta, vilka affärer är bäst?? Tanken är att vi ska över till tivoli också då det är julmarknad där (?) vore jätte snällt om du kan ge lite förslag! // Kram från Åsa i Småland

  1. Ät på Johan P, gå inom Factory Malmö och Anna Gouteva och La Leia 🙂 Udda Tina har mycket fint. Ska ni äta på kvällen är det antingen Occo eller Johan P 🙂

 5. Jag tycker det är fint att du väntar med adventsostjärnorna tills det är dags, alltså om en och en halv vecka! Vi är så otåliga och har så bråttom med allt i vårt samhälle. Det ligger något viktigt i att faktiskt tillåta sig att längta och vänta på något och att inte alltid ”tjuvstarta”. Ha det gott alla (oavsett när dina stjärnor kommer upp!) 🙂

 6. Hej, jag har en undran. Det ser ut som om det saknas innanfönster upptill där de två vädringsbågarna sitter, hur kommer det sig? Eller är det en kopplad båge upptill (ser inte så ut). /Vänligen Lisa

 7. Hej! Hittade hit via en annan blogg. Vilka fantastiska foton du har!!! så vackert!!
  Nja, är det advent snart? jag är alltid ute i sista sekund..blir alltid lite stressad över julen som snart kommer….

 8. Tror banne mig att vi ska ha liiite pynt här nere, trots att vi faktiskt inte ens är här över julen utan drar mot värmen. Men jag gillar ju ljusen, det blir så fint med adventsstakar
  Kram J

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *