Att visa kudden också.

 

 

AT2B5150

 
 
 

Det var ju inte bara den vackra fåtöljen som var med i pappa-paketet från Zandvoort – det var även en fantastiskt kudde i perfekt ”julig-men-inte-over-the-top”-modell. Lugna färger, men fortfarande väldigt vinter. Jag älskar den. Den ligger bra där i fåtöljen, och bara en liten bit bort ligger en likadan i soffan och är lika tjusig där.

Där bakom? Där skymtar ett lärkträd jag köpte på Illum. Ett fejk. Jag är generellt lite emot hitte-på-granar men det här lärkträdet var förbaskat bra gjort, och med tanke på hur mycket pengar det går på lärkträd som sen inte överlever till nästa vinter tänkte jag att det här kunde vara en hållbar lösning. Och det var så fint, även på nära håll. Så numera har vi ett hitte-på-träd i vår ägo och är ganska nöjda med det.

Men nu ska vi bege oss på ett litet ultraljud här på morgonen! Vi ses ikväll igen.

Ta hand om er så länge.

 
 

slut

21 kommentarer till “Att visa kudden också.

    1. Visst är den ljuvlig?! Nej ingen webshop, men de skickar ju ändå 🙂 så köpte vi ju DN förra fåtöljen, mailade och frågade och det var inga problem.

  1. Har gått tillbaka för att hitta numret till Johan som sålde fårskinn på julmarknaden men kan inte hitta det. Önskar så gärna en kontakt till honom och fårskinnen 🙂

  2. Fake-träd är så fina nu för tiden så man ser knappt skillnad 🙂 å med tanke på att ni inte är där uppe varje dag, så är det helt klart bäst med tanke på vattning och skötsel 🙂
    Otroligt fint ni har skapat, älskade sovrummet! Måste vara rymden och de stora rummen som gör den härliga känslan, förutom att du har en otrolig känsla för inredning 🙂
    Lycka till idag, det kommer gå jättebra <3
    Kram Åsa

  3. Drömmen är verkligen en dröm, det är väldigt fint inrett, jag hittar mycket inspiration i dina bilder och texter men kommenterar inte ofta (mycket beror det på tidsbrist).
    Lycka till på UL (och fortsätt att inspirera mig som jobbar med inredning, dagligen)!

  4. Åh, vad spännande! Hoppas den lille/lilla visar sig från sin bästa sida då det är dags för barnmorskan att utforska så att ni får några fina bilder med er hem också :)). Kudden passar ju en lönnsirapsälskande (har jag för mig?, till pannkakorna? ;)) kvinna i sina bästa år alldeles perfekt. Fåtölj och soffa också, för den delen! 😉

  5. Ljuvlig bild! Vackert hem!
    Finns ljusstakarna som står på soffbordet att få tag på?
    Liknande stjärna finns nog på zbh men de andra i naturmaterial?
    Tack för inspiration!!

  6. Det där lärkträdet (eller ceder?) blev jag väldigt nyfiken på.. Har du en ungefärlig prislapp på det? Tänkte om jag skulle engagera föräldrar eller svärfar i att införskaffa ett sådant så kanske jag först skulle ta reda på om jag har råd nu innan jul. Det ser himla fint ut även det är i ofokus och i bakgrund.

    1. Ungefär svindyrt. Som två levande lärkträd ungefär. Så jag tänkte att på två år har jag tjänat in det.

  7. hej men åh! vilken fåtölj har skrivit e-post till dem om priset men ej fått ännu , kanske du är snabbare? vill gärna ha en exakt likandan.
    Din stil är bara bäst ! fortsätt så bästa Emma

    1. Tyvärr, ville inte fråga om priset eftersom det var en present :/ Den här hade lite annat tyg än den jag tittat på från början, mycket vackrare.

  8. Drömmen……love! Den vita ljusstaken på bordet som ser ut som en rot. Var kan jag hitta den? Tack för att du delar med dig av allt fint!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg