Att ha allt väl där inne (och ute).

 
 

AT2B5602

 
 
 

Det gick fint på ultraljudet.

Det var det sista ”för att hålla oron nere”-ultraljudet hos min gyn, det behövs inte mer. Nästa rutin-UL är ju om 3 veckor (då får vi förhoppningsvis också se om kotten är vad vi tror den är i fråga om pojke eller flicka). Idag var det bara för att säga hej hej till den lilla vinkande bebisen på skärmen. Nu när kotten är stor nog för att höras på dopplern så kan jag lugna mig själv på ett annat sätt och nu, nu är risken väldigt låg för att något ska ske. Även om den fortfarande finns. Och jag andas så mycket lättare.

Och där ser ni kanske mina nya ögonbryn?

Alltså, att färga bryn och fransar är ju typ det enklaste som finns och gör ändå en sån himla skillnad. Jag behöver inte måla dom längre, varken bryn eller fransar. Och huden är len som en babyrumpa och bättre än… ja sen innan Buse, tror jag. Den där ansiktsbehandlingen var en gudagåva, nu är huden rosigare och piggare och mer vid liv. Perfekt nu när jag köpt den där borsten också, att få en utrensning som borsten kan hjälpa till att underhålla. Om den var bra? F-a-n-t-a-s-t-i-s-k-t bra! Jag var väldigt tveksam, men den har hjälpt väldigt mycket och sen med en ansiktsbehandling på det så är huden som sagt bättre än på väldigt länge. Så den var faktiskt värd priset.

Så ja, ni dom frågat; jag kan rekommendera både clinique-borsten och en ansiktsbehandling på Paulas. Babylen hud är minst sagt en lyx.

 

tröja | 5 preview

 
 

slut

17 kommentarer till “Att ha allt väl där inne (och ute).

  1. Vad skönt med extra ul. Här vögrade dom ge mig något trots flera missfall 🙁 hur sent fick ni erat missfall? Glad att allt ser bra ut nu. Kram

    1. Oj! Min gyn (går privat) har varit underbar, jag har fått UL med tre veckors mellanrum sen start. Mitt MA (missed abortion) upptäcktes i vecka 13, men då hade jag burit det i ca 2,5 veckor. Och då var det på en helg, såklart, så jag var tvungen att ta hela KK-karusellen vilket var typ det värsta någonsin. Hade det bara varit vardag så hade min vanliga gyn kunnat hjälpa mig på ett helt annat sätt än vad jag fick av KK. Det där önskar man inte någon. Andra var ett regelrätt missfall tidigt, runt vecka 7.

  2. Ja det önskar man ingen. 🙁 jag minns att jag läste din blogg o sörjde med er o så gick jag o fick samma månaderna efter. Också ett ma som upptäcktes lite tidigare dock, vecka 10.
    Nu är jag med gravid, en vecka efter dig 🙂 ska bli kul att följas åt 🙂

  3. det är himla härligt hur det kan bli… Man läser en blogg, följer den för att den inspirerar såväl i inredning, som kläder men framförallt den underbara synen på det mesta som skänker massor med feel-good. Och sedan, ett par år senare, kikar man in bara för att försäkra sig om att bloggarinnans UL gick väl… En främmande människa man aldrig mött men som delar med sig så mycket att man som läsare önskar författarinnan allt gott och detta så efterlängtade och välförtjänta barn! Med andra ord, vad härligt att läsa och som jag skrivit en gång redan; Det här kommer gå bra ❤️❤️❤️

  4. Så fint att du har fått hjälp med lite extra kontroller och sådär. Jag fick missfall både innan son nummer 1 och mellan mina söner. Båda gångerna blev sedan en längta/väntan/lite oro så jag förstår precis hur du känner. Spännande det ska bli att följa och få veta vem som bor i magen din. Kram Mia
    http://happyvardag.se/2014/11/19/vurpad-och-klar/

  5. Så skönt att allt såg bra ut med lillbebisen!<3
    Jag håller med dig om ögonfrans- och ögonbrynsfärgning, vilken skillnad det gör! Och man ser snygg och pigg ut direkt när man vaknar, tycker att det är särskilt bra på sommaren då jag ogärna använder smink, nu på vintern kladdar jag gärna på både det ena och det andra… 😉
    Ha det bra!
    Kram Jenny
    http://www.lillagummanglomsk.blogspot.se

  6. Härligt att höra att allt är bra med bebben! Undrar om du färgar bryn hemma? Kan du rekommendera något märke isåfall?

    1. Hej. Jag har färgat mina bryn, dock inte fransarna, hemma i flera år. Använder Depends färg som finns på typ Åhlens. Jättelätt och smidigt, tar en kvart att fixa hemma. Behöver göra det kanske en gång i månaden

  7. Emma vad glad jag är att du klarar sänka skuldrorna lite nu. Jag förstår & vet att dom inte kommer sänkas totalt för liten ligger i dina armar, det är så när man förlorat nya liv tidigare.
    Jag har ju vart igenom IVF utan resultat, så blev jag gravid utan & förlorade sent. Men våran Joy var jag nervvrak & måtte ha massa extra kontroller hela gravid resan för att kunna leva vid sidan av att bara vara gravid. Jag hoppas verkligen du kommer kunna njuta graviditeten!! Jag kände mig ledsen i flera år efter Joy föddes att jag liksom aldrig njöt graviditeten med henne, jag som hade längtat så efter att smeka mage & allt det som hör till. Jag förberedde mig mest till ett sorgligt farväl & kunde liksom inte tro på de goda odds vi hade.

    Stora kramar till dig finaste

  8. Så skönt att läsa att allt är bra med Knoddisen. <3 Jag hoppas verkligen att du klarar av att släppa oron så du kan njuta av att bli tjockare, rundare och mer otymplig. Åh nu känner jag mig lite avis märker jag, en bebisbuff i magen är ju så himla mysigt.
    Kram på dig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg