Att kunna vinna något vackert att ha hemma.

 
 

west

 
 
 

Ho ho ho – en liten försenad jultomte kanske, men här kommer en riktigt härlig tävling!

För i samarbete med underbara shoppen Westcoast Company kan nu en lycklig vinnare kamma hem ett presentkort på 1000 kr att handa för! Där inne finns mängder av fint från varumärken som Cozyroom, PB Home, Olsson & Jensen, Affari, Barr & Co med flera så det finns verkligen något för alla.

För att vara med ska du bara:

1. Gilla Westcoast på Facebook HÄR, eller på Instagram (@westcoastcompany) eller signa upp dig för nyhetsbrev allra längst ner på sidan HÄR.

2. Skriv en kommentar och berätta vad du skulle unna dig (eller någon annan) om du vann. Varför valde du just det? Hela utbudet finns HÄR.

3. Klart!

Tävlingen pågår till och med den 5 januari.

Lycka till!

 

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD!

GRATTIS ÅSA ANDERSSON – WESTCOAST MAILAR DIG.

 
 

flingan

59 kommentarer till “Att kunna vinna något vackert att ha hemma.

 1. Blomkrukan Alison från Westcoast Company skulle bli perfekt hemma hos mig.WC är en för mig ny bekantskap som har många superfina saker för hem, trädgård och som presenter. Så det är bara att hålla tummarna!

 2. God fortsättning på dig!

  Här finns hur mycket underbara saker som helst och det är svårt att välja men både jag och min dotter älskar ljus. Nu när hon nyligen fyllde 15 år så får hon äntligen även ha ljus på sitt rum så det doftar väldigt gott i lägenheten för doftljus är något vi båda tycker om och denna doften fastnade vi för;
  http://westcoastcompany.se/inredning/doftljus/klinta-doftljus-stor-liljekonvalj/

  Önskar dig en härlig vecka och ett riktigt Gott nytt år!
  Hälsningar Frida

 3. Har blivit så otroligt inspirerad av din inredningsstil så ljusstakarna i form av en grenar är min dröm just nu.Tack för all inspo och alla ideér jag fått av att följa dig och ha ett gott nytt fantastiskt år !

 4. jag älskar ljus så jag hade frossat loss på doftljusen, allt för värme och ljus i vår mörka vinter 🙂
  jag får nyhetsmailet!

 5. Åh så mycket fint! Just nu är jag tokig i ljuslyktor och ljusstakar och skulle bli jätteglad för flera ”trädgrenar” i olika höjd! Skulle bli perfekt på både matbord och soffbord tillsammans med mina tidigare favoriter i glas från Iittala och Orrefors!

 6. God fortsättning!

  Om jag skulle ha turen att vinna skulle jag önska mig dessa: http://westcoastcompany.se/inredning/lyktor-ljusstakar/marschallhus-gamla-stan/ För det första brukar inte marschallhållare vara speciellt snygga, men dessa är hur coola som helst! För det andra byggde vi ett nytt soldäck förra sommaren och där skulle de passa ypperligt. Vi bor ute på landet, vid en liten sjö och dessa bryter fint av den lantliga idyllen 🙂 Det skulle kunna bli ett spännande möte – landet och gamla stan 🙂

  Jag gillar på fb.

 7. Ihhh, en fin konkurrence 🙂 Hvis jeg er den heldige, vælger jeg helt klart nogle julesager til næste års jul 🙂 Elsker, elsker julen og synes det er TRIST at den er over for i år.
  Det skulle bl.a. være adventsljusstaken i koppar: http://westcoastcompany.se/jul/adventsljusstake-koppar/, et par juletræer i kottar i forskellige størrelser: XL – http://westcoastcompany.se/jul/julgran-xl/ og i M – http://westcoastcompany.se/jul/julgran-m/ og så selvfølgelig de FINA stjärnljustake i glas och mässing. Åhhhh, DET ville jeg helt klart vælge.
  Kram Jeanette

 8. Oj svårt att välja… Men lyktor och kuddar är ju något som jag är extra svag för 😉 . Hållerttummarna för vinst.//Kram från Åsa i Småland.

 9. Dom har såå mycket fint!! Har tittat på de kinesiska urnorna några gånger, skulle nog unna mig dom om jag vann. Dom är så klassiskt snygga

 10. 1. Gillar på fb
  2. Jag skulle med glädje välja ut saker till mig själv, såsom:
  stjärnljusstaken 198:-, rådjurshornet 159:-, kuddfodral Diamond 99:-, kuddfodral Sinkoku 469:- och kuddfodral Diamond 99:-. Betalar naturligtvis för det jag överskrider! Skulle kunna välja hur mycket som helst! Bara att hålla tummarna då.

 11. Underbart utbud 🙂 Mitt val var enkelt: Jaida skrivbordslampa skulle passa bra samt ett gäng av Sanjay kuddar på sängen 🙂 Den snygga flasköppnaren och korkskruven i antik mässing och vitt skulle få landa i snygglådan i köket. Passar ju perfekt med tusen kronor till hjälp då… Kram

 12. Jag följer och njuter av alla fina bilder från eran dröm i skogen. Din stil är så personlig och harmonisk, så okonstlad. Jag kan sitta och titta på en bild av ert vardagsrum och bara insupa alla detaljer. Sedan jag såg stjärnljusstakarna på ditt bord har jag älskat dessa. Om de skulle hitta hit fick de allt stå framme året runt. Det är något visst med stjärnor. Varma hälsningar

 13. Jag har anmält mig till nyhetsbrev. Jag skulle unna mig den fina stjärnljusstaken (stora) samt den fina taklampan till köket! Skulle passa perfekt til mitt nya kök! stjärnljusstaken har jag suktat efter länge nu så kanske dags o slå till…hälsningar Ulrika

 14. Svårt val, så många fina saker…Affaris klocka som ser ut som en kompass..eller nej det skulle bli det midnattsblå sängöverkastet. Kostsamt men presentkortet vore ett gott startkapital.

 15. Gillat!

  JAG skulle inte unna mig något; jag skulle unna min underbara mamma något, för tack vare henne sitter här jag i Kalifornien och studerar fotografi medan hon passar min flicka, fyraåringa rottisflickan Lady. Utan min fina mamma hade jag aldrig kunnat förverkliga mig själv som jag fått göra: hon stöttade mig att flytta 26 mil själv för att gå Konst & Design på gymnasiet och sedan tog hon hand om min hund så jag kunde flytta till USA. Bättre mamma finns inte!

  Jag skulle köpt henne alla fina trädgårdsredskap (http://westcoastcompany.se/tradgard/redskap/) för hon älskar att påta i trädgården men hennes redskap är från början av nittiotalet och vissa har halt fallit sönder. Hon behöver nya och de här var så himla vackra och ser ut att hålla minst lika länge som hennes gamla har gjort!

 16. Jag tänker alltid på mig själv sist, vilket ibland kan kännas lite tråkigt. Vi har barn som är stora och som egentligen skulle kunna flytta hemifrån, men dom är så duktiga och ambitiösa och pluggar vidare efter gymnasiet och vi tycker att det är bra att dom kan bo hemma så länge det går för att slippa studielån. Jag sköter det mesta hemma för att ge dem studietid och det är inget dom tar för givet utan är så tacksamma och väldigt ödmjuka.
  Det skulle vara väldigt kul att få unna sig själv några nya fina kuddfodral till soffan i vardagsrummet så nu håller jag tummarna.
  Har ALDRIG vunnit något (men har tur i kärlek, säger min man) så kanske det är min tur nu.
  Kram Monica

 17. Så svært at vælge men en kompostburk , lampa til skrivbordet eller box i læder eller ljusstaka trædgren til mig og til min mor som er så stor en hjælp for os i en familie med tre børn <3

 18. Om jag fick vinna så skulle jag välja de fina marschallhusen som föreställer Gamla stan till min mamma för de vet jag att hon tycker om! Och så skulle jag välja kuddfodralet Paisley i vitt till mig själv för det är så fint 🙂

 19. Oooooj, detta var inte lätt! De har ju hur mycket fint som helst!!! En snygg matta till hallen! En snäckboll som för tankarna till sommaren och lite handkräm till mina torra vinterhänder. Har gillat på FB och håller tummarna. Ha en fin vecka/nyår i Drömmen!

 20. Jag har pluggat i 7 terminer och levt på studielån, nu är jag klar om två 1/2 vecka och skulle vilja sanera och fixa till mitt kontor som mest har blivit ett kaos av mindmaps och papper överallt, varför inte starta med Skrivbordslampa Jaida i mässing och svart som ett vackert utropstecken mitt i rummet.

 21. Gillar gillar gillar såna här roliga tävlingar! O nu får jag nyhetsbrev (tom med två… hm, jag ändrar nog så jag bara får ett även om de har finfina saker). Fastnade för ett underbart blått överkast. Men det var nog i dyraste laget… Men stjärnljustakarna är himla fina, Klintas ljus med vildfikon o vindruva lockar. Liksom vasen/stormlyktan som jag tyckte var jättefin. O den blå o vita duken! Jomen visst skulle jag kunna sätta sprätt på en tusing 🙂
  Ha det nu så mysigt i er Dröm!

 22. Massor av fina saker att välja på. Helst skulle jag välja den fina vasen i mässing inför vårens alla tulpanbuketter. Kuddfodralet Paisley skulle också passa fint hemma i vårt nyrenoverade vardagsrum. Ha en härlig ledighet och klappa Buse och lillebror.

 23. o den förvann visst… ja ja då skriver jag igen
  jag har pluggat i 7 terminer nu och levt på studielån. så nu är jag färdig om två 1/2 vecka och längtar efter att städa och sanera mitt kontor. som består av papper och mindmaps överallt. vad skulle passa bättre än en Skrivbordslampa Jaida i mässing och svart som ett vackert utropstecken mitt i rummet.

 24. Vi har precis som ni hittat en dröm. Vårt älskade lilla torp där vi andas, samlar kraft och umgås. En gammal timmerstuga med utedusch och utedass.
  Jag skulle unna mig den lilla och den stora av dessa till torpet där vi eldar ljus i mängder. Ljuslykta
  Artikelnummer: 07-402-06
  Sen skulle jag köpa stjärnljusstaken i mässing och glas som jag klickat på så många gånger men inte hade hjärta att köpa innan jul. Älskar den och vill verkligen ha den.

 25. Hej!
  Jag har helt missat den affären. Så mycket fint de har! Om jag vann presentkort där skulle jag nog välja ut nya kuddfodral till min soffa. Det var så länge sedan jag bytte dem jag har, nya skulle antagligen förändra hela rummet och det finns ju massor med fina att välja på i den shopen!

  Kram!

 26. Oj oj vad jag skulle shoppa loss med en massa fina saker en matta och den fina svartvita asken
  ljusstakarna som ser ut som trädgrenar doftljus och en hel massa annat. Ni har så fina saker att man vill köpa allt

 27. Om jag skulle vinna hade jag valt ett nytt överkast, letat efter nytt länge och hos er fanns det ljuvligt och blått.

 28. Å vad mycket fint dom hade! Men i våran köksrenovering så går tankarna genast till fina inredningsdetaljer till köket. Så för min del väljer jag kompostburken och fina flaskor för det som blir kvar. Kompostburken är sååå snygg och skulle passa perfekt hos oss.
  Har även gillat både på IG och FB. Så nu håller jag tummar och tår!
  Kram Helén

 29. Jag och min sambo köpte vårt första hus för två månader sedan som vi har rivit ut rubb och stubb ur och ska bygga upp på nytt. För en månad sedan såg jag den fina skrivbordslampan på Westcoast companys hemsida och visade den direkt för min sambo och sa att det va den perfekta lampan för mitt blivande kontor/läsrum. Men då våra pengar för tillfället går till spånskivor, målarfärg och spackel så godkände inte min sambo ett sådant inköp, men nu ser jag min chans att få hem lampan och kunna inreda mitt lilla rum runt skrivbordslampan Jason. Det skulle även liva upp min vardag som just nu går åt till att jobba 100% på kontoret och utöver det jobbar vi och sliter med huset som djur. Utöver det har jag och min sambo blivit särbor under vår renovering och har inte möjligheten att bo tillsammans på cirka en månad vilket är jobbigt när vi har ett så pass stort projekt pågående tillsammans. Många bollar i luften, men självklart ska jag inte sticka under stolen med att det även är bland det mest spännande och kreativa jag gjort i mitt liv och din blogg inspirerar mig otroligt mycket!

 30. Har gillat på fb! Högst på önskelistan står skrivbordslampa Jaida i svart och mässing. Såå snygg, och då skulle jag ha en riktigt stilig arbetshörna att erbjuda kärleken i mitt liv som pluggar hårt! <3 Håller tummar o tår!

 31. Hej!
  Jag har spanat in den här godbiten och kan inte få den ur huvudet: http://westcoastcompany.se/varumarken/svanefors/matta-stripes/

  Har länge letat efter den perfekta mattan til vårt fina men tråkiga hyresrättskök. Tråkigt linoleumgolv behöver täckas av något snyggt som dessutom ger köket en lite mer ombonad känsla. Skulle passa så snyggt ihop med vårt svartvita köksbord, stolar och Ögonkakao-tavla på väggen! En liten januaridröm att få den här hemskickad i ett fint paket från Westcoast Company!

  Gott nytt år!

 32. Gillar på FB.

  Jag skulle definitivt unna mig ett badsalt från Barr & Co, för finns det nåt skönare än ett lyxigt bad en kall vinterdag? Och ett doftljus från Klinta (Nytvättat doftar ju underbart) för det kan man heller aldrig få nog av dessa mörka vinterdagar tycker jag! Och så skulle jag vilja ha de vackra stjärnljusstakarna i glas och mässing! Älskar den tidlösa designen på dessa!

 33. Åh så mkt fint, jag skulle unna mig de två parljustakarna vintage för 599:- för de är såå vackra o skulle nog trivas fint i mitt växthus bland grodorna som flyttat in o allt det gröna o vilda.
  Har anmält mig för nyhetsbrevet.

 34. Jag skulle gärna unna mig själv, alla mina gäster och våra vackra men ack så dragiga golv någon vacker och värmande matta!

  Väntar nu spänt på att få ett inspirerande nyhetsbrev!

 35. Jag skulle unna mig massa nytt julpynt, är så trött på alla gammla röda tomtar som jag har hart i 20 år:)

 36. Jasg skulle unna mig nytt julpynt, då jag är så trött på alla röda tomatar jag haft i 20 år.
  Gillar på fb

 37. Nytt år och skärpning i mitt komposterande och miljötänk. Med hjälp av den fina kompostlådan gör den vardagsskräpet något vackrare. Gillat på FB. Gott Nytt År!

 38. 1. Gillar på FB.
  2. Åh, finns så mycket fint men jag skulle unna mig att gå lite bananas på kuddar och ljuslyktor om jag vann <3

 39. Följer på instagram (marielyander)
  Och fastnade bl a för denna fina vas/stormlykta:
  http://westcoastcompany.se/inredning/krukor-vaser
  jag gillar det faktum att något kan användas till mer
  än en sak! Så under den mörka årstiden så används
  den till att bringa ljus i mitt hus, och längre fram i
  vår så kommer jag att fylla den med olika kvistar
  och en och annan tulpan, kommer att bli så
  himla fint! Tusen tack för chans att vinna
  denna skönhet! Ha det så gott/Marie

 40. Jag planerar att göra om vårat sovrum, för en lyxigare hotellkänsla varje natt.
  Skrivbordslampa Jaida i mässing och svart ……Hade passat bra som sänglampa med lite justering så skall den få sitta på väggen!
  Anmält mig till nyhetsbrevet för inspiration.
  God fortsättning//Helena

 41. Min dotter önskar sig ett vitt lyxigt sovrum med hotellrums känsla. Hon skulle få välja fritt bland läckra kuddar, underbart doftande ljus och vackra inredningsdetaljer. Så glad hon skulle bli om mamma vann! Gillar på Facebook.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg