Att ha sista lediga dagen tillsammans.

 
 

AT2B2467 copy

 
 
 

Sista lediga dagen.

Ja, för nu iallafall. Men så skönt vi har haft det! Och roligt, framförallt roligt. Vilket gör det helt okej med vardag och att nästa gemensamma, långa ledighet inte blir förrän i sommar igen. För då har vi ju å andra sidan en sjuhelsikes sommar med lillebror och Drömmen och förhoppningsvis en sol som värmer nog för att nästan bo i sjön.

 
 
 

bj

 
 
 

Idag ska vi ta tillvara på ledigheten.

Just nu står mannen och steker amerikanska pannkakor, jag har disco i magen och med största sannolikhet blir det en tur till badhuset eller något annat roligt för Buse att göra. En sista dag av ledighet tillsammans; sen tre dagars vardag och så helg igen.

Det är ganska lagom, faktiskt.

 
 

flingan

20 kommentarer till “Att ha sista lediga dagen tillsammans.

  1. Så fina masker. Och ni är fina.
    Men en helt annan sak: hur är det med Banditen? Förstår att det inte är så bra då det var länge sen hon bloggade. Jag hoppas verkligen att hon kan bli bättre snart.

    1. Hon repar sig. Det tar ju lite tid (minst sagt) efter en stor operation. Hon kommer tillbaka till bloggen när hon är redo <3

  2. Hej! Visst har du tipsat om en kräm fr. Clinique för en tid sedan, jag tror att det var en anti-ageing-kräm bla. Har jag fel? Hittar inte inlägget.
    Må bäst!

  3. Hej,
    Tänkte höra med dig vad du tycker om dina uggs?
    Hur många år har du haft dem, tycker du att de håller mot väta och kyla, samt att du inte blir blöt om fötterna när det är blötsnö.
    Jag har kört Merrel i x antal år, de har varit bra men nu (efter 3 år) så blir jag blöt om fötterna, tror att sulan vid tårta släppen in lite vatten.
    Har ju hund så det blir en del promenader i skogen och i så jag vill ju att de håller ihop.
    Tacksam för ditt svar, och god fortsättning på nya året 🙂

    1. Hej!

      Vilken av dom? Mina ”vanliga” är ju inte mycket för väta, men mina Adirondack har jag haft i tre år nu och de är fortfarande lika fina och helt perfekta i snö.

  4. idag känns det som måndag, men när man kommer på att det redan är onsdag, och helgen är alldeles runt hörnet så är det ju bara sååååå härligt! så ha en underbar låtsasmåndag! kram!

  5. Ja de heter nog Adirondack.
    De har en gummisula som går upp en bit runt foten, så det känns ju som att de bör hålla på tråkigt-slask-Stockhols-väder…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg