Att knappt tro att det är sant.

 
 

AT2B9037

 
 
 

Tänk.

Om två månader finns det någon där. En liten, efterlängtad som just nu sparkar precis överallt och ibland trycker sig mot magen så det känns som om han är på väg ut genom naveln.

Det är så stort att det inte går att greppa.

 
 

cherry

Rekommenderade inlägg

11 kommentarer till “Att knappt tro att det är sant.

 1. Ja det är ett under när en ny liten människa föds! Fantastiskt för dig och familjen att snart få den bästa presenten i världen. Förstår din förväntan inför det magiska. Har själv tre barn som nu är vuxna och det är fortfarande magiskt 🙂 Önskar dig allt fint, glädje och styrka inför det som väntar <3 Kram!

 2. Den speciella längtan efter Liten i magen är en magisk bubblig känsla som bara exploderar när de äntligen är här. De två månaderna ni har kvar kommer gå så långsamt och samtidigt så himla fort.

  Lycka Till.

  Kram Kamilla

 3. Jag tror jag måste sluta titta in här nu, jag känner hur jag plötsligt blir alldeles bebissugen! Den där känslan med ett litet gryn som sparkar inom en, känna den alldeles lena huden på en nyfödd bebis och känna doften. Nä det går bara inte, jag måste bort här ifrån. 😉
  Kram

 4. Hej!
  Jag är en av alla dem som följt din blogg i åratal men som sällan/aldrig skriver någon kommentar. Vill nu bara ge dig mina allra bästa lyckönskningar och tacka för att du så generöst delar med dig av ditt liv och sprider inspiration.
  Många varma tankar!

 5. Visst är det underbart och samtidigt overkligt!
  Fick hem mitt fina ljusgrå Babynest i fredags och den 10 mars väntas vår lille plutt anlända!
  Just nu skruvar maken ihop en ny snygg byrå till bebisens alla små minikläder. Mysigt med alla förberedelser.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *