Att ha placentahjärna.

 
 

AT2B8958

 
 
 

Igår var vi på Leos Lekland.

Herregud, alltså. Vilket ställe. Man är ju som i ett töcken när man väl kommer därifrån, efter timmar av lek och skrik och så mycket barn att jag ibland tror att jag ser dubbelt.

Men Buse tycker att det är typ det absolut roligaste i hela världen och det gör det värt besväret. Hundra gånger om. Dessutom är jag numera så gravid att jag helt legitimt kan sitta i en soffa och läsa en bok under tiden mannen får åka rutschkana och kliva i bollhav.

Ho ho ho. Man får ju inte vara dum.

 
 
 

ll

 
 

AT2B8968

Annons

 

Buse var sjukt pepp såklart.

 

AT2B8986

 
 
 

Och jag hade väskan full med proviant.

Men när jag sitter där och laddar upp en bild på Instagram och äter mitt godis, så ser jag att Annika skriver och uttrycker sin fasa över att jag vågar vara på ett lekland så nära inpå tisdag när hon själv går hemma och tuggar Spirulina. Vadå tisdag? tänker jag. Det är ju inte förrän NÄSTA tisdag vi ska…

Men nej.

Såhär är det. Jag och Annika ska spela in några gravidpodd-avsnitt för Joller vilket har varit bestämt sen ganska långt tillbaka. När jag bokade det här så pratades det hela tiden om vecka tio hit och vecka tio dit, och sen blev det bestämt datum en tisdag och biljetter bokades åt oss och hej och hå. Problemet är bara att jag med min placentahjärna har skrivit in den tionde mars i min almanacka – en tisdag. Fast det är inte den tionde mars vi har bokat, det är den tredje mars. I vecka tio. Så där satt jag alltså igår på Leos Lekland och stirrade i kalendern som hade andra saker bokade nu på tisdag och undrade hur i hela helskotta det här gick till. Här har jag gått i godan ro och tänkt att jag har gott om tid på mig att förbereda mig (typ lyssna på en podd, för jag lovar och svär – jag har aldrig hört ett poddavsnitt i hela mitt liv) och planera lite med Annika och så, och så visar det sig att jag ska flyga till Stockholm om tre dagar och leverera.

Ja, ja.

Det kommer att ordna sig. Jag får boka om det som jag bokat in på tisdag (attans) och så får jag ringa Annika idag och så får hon upplysa mig om poddar och andra livsnödvändigheter och sen kommer det gå hur fint som helst. Annika och jag har så himla roligt när vi pratar, så det är jag inte det minsta orolig för. Jag är bara så glad att hon skrev det där på Instagram, annars hade det stått en studio och väntat på mig på tisdag medan jag var kvar här nere i Skåne och lullade… Gud. Jag svettas av bara tanken. Jag hatar sånt där.

Så! Poddavsnitt på tisdag. Vi kommer att prata om det mesta som rör graviditet och hur vi upplever saker tror jag – men kom gärna med förslag. Vad skulle ni vilja höra oss prata om inom ämnet? Något särskilt? Så försöker vi få med det ni önskar.

Det blir bra det här.

 

klänning gammal, tröja här, väska från malene birger, sjal malene birger och skor primeboots.

 
 

cherry

Rekommenderade inlägg

6 kommentarer till “Att ha placentahjärna.

 1. Jag skulle gärna få höra om era tankar inför förlossningen, hur ni fått stöd, vad som oroar/lättare, hur det känns. Jag får alltid höra att jag inte ska oroa mig, för man växer med uppgiften under tiden man är gravid, men är det verkligen så? Hur upplever ni det? Det är ett förslag ni kan ta med er 🙂

 2. Hihi, så det kan bli ibland när man tycker att man är välplanerad och så bara NOOT :)).
  Tänk om Stockholm var lika litet som en liten byhåla, då kunde vi kanske ha hunnit träffas på tisdag och sagt hej, jag och Linda ska också till storstan på lite skojigheter på tisdag :).

  Ha en mysig söndag.
  Kram Ulrica

 3. Hej:)) jag och min man planerar lite smått att möjligtvis börja försöka tillverka en liten knodd inom en snar framtid. Men jag är så nervös (samtidigt som det känns roligt). Vet inte om det riktigt hör till det ni tänkt prata om men skulle vilja höra lite pepp inför själva föräldraskapet 😀 finns det nån rätt tajming (med jobb och så, har bara ett vik som går ut i december..) och vad är det bästa i vardagen med att ha barn. Vad har jag att vänta mig?? ;D (om vi nu ens kan få barn)

  Tack för en fantastiskt inspirerande blogg!:)

 4. Fina Emma, vad roligt med podd…En podd som jag tycker är himla härlig är Amanda & Hannas, fredagspodden – den tror jag du skulle gilla!?
  Det ska bli väldigt spännande att höra era avsnitt när det är färdigt = )
  Önskar dig en fin söndag, kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *