Att inte åka till Stockholm för att spela in en podd.

 
 

AT2B9267

 
 
 

Där, på soffbordet, hamnade magnoliakvistarna vi handlade i lördags.

Än så länge har dom inte slagit ut helt, men en två-tre knoppar har fällt det hårda skalet och visar nu sina ljusrosa blomblad och kommer alldeles snart vara utslagna blommor. Och då är dom som vackrast, såklart.

Här hemma gnuggar jag fortfarande sömn ur ögonen och försöker tänka ut vad jag behöver skaffa idag. Jag skulle ju flyga till Stockholm och spela in en podd med Annika, men turen är verkligen inte på vår sida och den här gången blev mitt flyg inställt sent igår så det var bara att tänka om. Så nu kommer vi att spela in den på olika platser; hon i studion och jag här hemma. Det blir nog bra det också. Jag har aldrig spelat in en podd innan och framförallt har jag inte lyssnat på någon – men jag har valt att inte lyssna alls innan vår egen inspelning för att inte färgas. Jag tror att det blir mest naturligt om vi bara pratar som vi brukar, hon och jag.

 
 
 

AT2B9277

 
 

AT2B9271

 
 

AT2B9282

 
 
 

Så håll gärna tummarna för oss idag!

Det blir lite att fixa; jag ska åka iväg och försöka hitta en mic och sen får jag testa runt vilka av våra rum här hemma som är tystast och så ska vi få Skype att funka så att vi iallafall ser varann. Så får vi testa oss fram och hoppas att det blir bra rent tekniskt ändå, trots att flygen inte ville som vi vill och att vi sitter på olika platser.

Och har vi tur blir det en podd av det hela också.

Det siktar vi på, iallafall.

 
 

cherry

Rekommenderade inlägg

18 kommentarer till “Att inte åka till Stockholm för att spela in en podd.

  1. Lycka till.
    Och kanske lika bra att du inte kom till Stockholm – du hade kanske fastnat här och det är ju sämre (inte för att Stockholm inte är bra bor här och älskar stan – men det är ju inte hemma för dig).

  2. Vilka fantastiskt vackra bilder, än en gång! Har någon annan påpekat att din feed på Bloglovin’ inte uppdateras på mobilen? Eller är det månne bara min? Tänkte bara meddela ifall det är nåt tekniskt fel eller nåt? Det nyaste inlägget på feeden (iaf på min mobil) är ”Att kunna shoppa loss lite till hemmet”. Kram

  3. Lycka till Emma, smart att inte lyssna till någon annan pod, jag håller med dig det är bättre att utgå från sitt egna inre. Gällande mikrofon, finns de väldigt bra som inte är så dyra. Jag köpte en superbra och händig med bra ljudupptagning, i och för sig för många år sedan tillbaka som jag kopplade till min MD-spelare under repetioner, då jag sjöng i en vokalensemble och sjunger på gehör. Det var ett bra sätt att öva inför konserter. Vill tillägga, roligt att få se mer interiör bilder från Ert hem i Skåne. Hoppas allt går bra och att du har kul.
    Kram från Ninni.

  4. Hej! Är inte bra på att kommentera men nu ska jag! Ville bara berömma för en otroligt fin blogg!! Jag har mina svackor ganska ofta här i livet( som många andra kanske) och att gå in och läsa och se på fina bilder här lyfter mig upp och inspirerar, även sättet du skriver på såklart. Tack för att du delar med dig till mig som är en okänd funderare! /Anna

    1. Först ska den klippas ihop och sådär men jag tror dom sa att första avsnittet skulle komma i slutet av mars. Jag säger till så snart det är ute!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *