Att ha kommit en bit på vägen!

 
 

AT2B0658

 
 
 

Ja jag vet, det är mycket om det nya huset nu, men det är liksom ofrånkomligt.

Jag var där en stund idag och hämtade upp Banditen på vägen (hon måste ju också se det såklart) och sen tassade vi runt och tittade på vad som hade blivit gjort sen sist. Dom har verkligen kommit en bit på vägen, hantverkarna!

 
 
 

AT2B0624

 
 
 

Golvet var nymålat i en perfekt grå nyans som kommer funka så mycket bättre med Kalklitirkulören än den laxrosa.

Grått är super i ett ”vardagshem” tycker jag, iallafall när man har hundar. Inte lika känsligt som helvitt men ger fortfarande ett ljust och luftigt intryck. Det har vi haft i Lutande Huset och det kommer funka precis lika bra här.

(Det är en Flügger golvfärg som heter pastellgrå).

 
 
 

AT2B0627

 
 
 

Buses blivande rum!

(Och japp, rätt objektiv var med minsann).

 
 
 

AT2B0623

 
 
 

Den vansinnigt smårmöblerande ”mellanhallen” som ligger mellan vårt sovrum och vardagsrummet. Den har också fått samma färg för att binda ihop allt.

 
 
 

AT2B0628

 
 
 

Det jobbades flitigt!

Och när vi gick hade han börjat måla Kalklitir i sovrummet, så imorgon kan jag nog få se ett snudd på komplett sovrum – med bara taklisterna som fattas! De sätter jag och mannen (mest mannen) upp själv i helgen om vi hinner, för det hinner killarna helt enkelt inte med innan fredag om nu rummen ska bli målade.

Så jäkla spännande!

(Och så vansinnigt skönt att ha målare som inte glor på mig som jag tappat vettet när jag berättar att det ska målas med kalkfärg – och inte bara det; att det ska målas ojämnt också).

 
 
 

AT2B0636

 
 

AT2B0639

 
 

AT2B0643

 
 
 

Och när jag kom hem (genom snöstormen, inte okej) så kom jag hem till det här;

ett stort-lycka-till-med-allt-paket från en av mina annonsörer (Mila Silver) innehållande en trio underbart vackra ringar och ett armband i silver; också det en trio. En så himla fin gåva! (Och jag älskar det där rasslande ljuset som stela armband ger ifrån sig när man rör på handlederna; det är nån slags tingeltangelälskande trollpacka i mig som kommer fram där).

Så det blev en finfin tisdag det här, med nymålade golv, ett påbörjat sovrum, Banditen-titt och oväntad påskpresent.

Och hörni – bara tre dagar kvar.

Smäller av snart.

 
 

cherry

15 kommentarer till “Att ha kommit en bit på vägen!

 1. Åh det blir så snyggt och det ska bli så spännande att följa er på ert nästa kapitel i livet. Vill passa på att tacka för all inspiration du ger på bloggen och på Instagram 🙂
  Kram Mia

 2. Det är jättespännande och roligt att läsa och se hur ert fina hus tar form! Så våga inte sluta.;)
  Tack för den bästa bloggen! Kram & glad påsk!

 3. Här kör vi också med grå golv i flera rum. Gillar också grått. Kul att se förändringarna. Jag tror att det blivit så inne att saker ska målas så att det ser slitet ut att även målarna blivit vana. De skulle ju vara dumma annars 🙂 Gäller ju för dem också att hänga med i trenderna.
  Håller med andra om att det inte kan bli för många inlägg. Sånt här är så spännande. Blir bara så sugen på att flytta jag också. Älskar att flytta och göra nytt. Älskar inte själv flyttandet så mycket dock.

  1. Men hur kul är det? Det är ju bara bruna kartonger som står i mitten av varje rum. Det finns en eller två såna bilder lite längre bak, där får du nog en uppfattning 🙂

 4. Hej! Har du koden på färgen ni har till golven? Det är så snyggt med gråa golv. Jag har målat våra vita, men de behöver målas om och jag har tänkt välja grått. Tycker att era ser så snygga ut och skulle vara tacksam om du skrev vad färgen heter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg