Att lysa upp.

 
 

AT2B0500

 
 
 

Där, på golvet, ligger en vansinnigt vacker lampa och försöker hämta sin form efter att ha varit hoptryckt i ett rör och blivit fraktad.

Jag älskar verkligen den där lampan; vi har ju en i Buses rum och det här är samma fast storleken större och har en härlig nougat-aktig färg som jag tycker passar ännu bättre än den vita för ett rum som inte är sovrum. Jag var så ivrig att jag tog med mig den ut till huset redan förra veckan och packade upp den för att den skulle hinna få lite av sin tänkta form lagom tills vi flyttar in. Men på golvet kunde den ju inte ligga, och någon stege hade vi inte för att kunna hänga upp den i taket.

Så vi fick improvisera lite.

 
 
 

AT2B0501

 
 

AT2B0502

 
 
 

Ja.

Ett spännband, nån form av krokhylla och en veranda med aningen lägre tak än resten av huset löste biffen. Möjligtvis lite förvirrande för eventuella förbipasserande, men den hänger iallafall och kan i lugn och ro veckla ut sig och hitta formen i väntan på att få sin riktiga plats.

Åh.

Jag vill flytta in NU, jag.

 
 

cherry

Rekommenderade inlägg

20 kommentarer till “Att lysa upp.

 1. Ha, ni är ju för goa! Nu är det lite över två år sedan vi flyttade in i vårt hus, men jag minns din känsla, precis som igår. Vi hade nycklar till källaren för att kunna packa in saker där, och jag hittade en anledning att åka dit flera dagar i veckan. ☺️ Ska bli roligt att följa er resa mot och med nytt hus!

 2. En bra lösning 🙂
  Och krokhyllan är en sån som man hänger över (moderna) dörrar för att få fler klädkrokar. (men det kan inte vara gamla fina dörrar med snygga karmar, det måste vara en dörr som är rak ovanpå).

 3. Visst är det så – och alla tankar upptas av planering, planering och det liksom kliar i hela kroppen att få sätta igång… : )

 4. Halloj Emma, jag säger bara guuuud 🙂 Jag får också kalk o matt o ojämn-feeling nu. Som alltid vad du än skriver om så gör du det så målande att man ser allt framför sig. Du kan ju ha ditt hus som visningshus för alla färgleverantörerna sedan , allt kommer säkert bli super. Så fantastiskt skönt att få allt lite i ordning innan nya familjemedlemmen anländer.
  Ha en fab dag! kram,

 5. Ha ha ha, ja vad gör man inte för konsten!
  Underbar lampa det där!
  Vill gärna ha en sån i vårt sovrum sen nä vi renoverar det:))
  Ha en riktigt fin påskhelg!
  Kram anna

 6. Det är en vacker lampa, men djurvännen i mig säger NEJ. Alla fåglar som fått sätta livet till…även om det är avfall från tex. livsmedelsindustrin.
  Hur har fjädrarna plockats? Ingen kan säga till 100% att fåglarna inte behövt lida. Har själv ställt denna fråga till en återförsäljare av lampan.
  Man lir nästan dumförklarad som undrar sådant. Men för en annan är det viktigt.
  Glad Påsk!

  1. Hej Nadja! Fåglarna är inte plockade från levande gäss, så ingen fågel har lidit för just fjädrarnas skull.

   1. Hej, okej det är ju bra att veta! 🙂 Hoppas det inte bara är något tillverkaren säger…antar att det är av dem Du fått veta. Man får väl tro på det helt enkelt.

    Spännande att se hur allt kommer bli i nya huset, har nyss börjat kika in här och gillar feelingen man får!

    Ha det gott!
    Kram

 7. Vilken knasig lampa! Som en blanding mellan tyllkjol och något slags gosedjur – men jättefin! Antar att den kräver sin plats, ser ganska stor ut.

 8. Ha ha haaaa!!!
  Så kreativt och uppfinningsrikt, underbart.
  Ja det var en jäkligt fräck lampa må jag säga, kommer bli ”lysande” 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *