Att ha första poddavsnittet ute!

 
 

 
 
 

Minns ni poddinspelningen jag och Annika gjorde för drygt en månad sen? Nu finns första avsnittet ute att lyssna på! Detta är som sagt första podden vi gör, någonsin, men jag hoppas att ni ska tycka om den. Vi hade iallafall väldigt roligt under tiden vi spelade in. Annika är för övrigt en av de roligaste kvinnor jag känner och det svåraste var nog att inte spåra fullständigt (som vi lätt gör när vi pratar utan att behöva tänka på att andra faktiskt kommer höra vad vi säger). Det kommer att vara sex stycken avsnitt om graviditet där det första handlar om plus på stickan och det sista, om jag inte minns fel, handlar om amning. Vi spelade ju in alla avsnitt i ett sträck så där på slutet var vi ganska trötta och förvirrade.

Podden avsnitt ett går alltså att lyssna på ovan, eller finns att ladda ner här.

Pirrigt!

 
 

cherry

24 kommentarer till “Att ha första poddavsnittet ute!

  1. Alltså jag trodde du skulle ha en riktigt bred skånsk dialekt. Det här var svårt för min hjärna att smälta… 😉
    Väldigt underhållande var ni dock!

  2. MEN… jag trodde också att jag skulle få höra en klingande skånska, men icke!!! 🙂 Vilket som, roligt att höra din röst och gillade podden. Kramar

  3. Även fast jag inte har barn eller inte ens väntar på barn, så var detta väldigt roligt att lyssna på och intressant. Så kommer absolut fortsätta lyssna på er =)
    kram.

  4. Konstigt att höra din röst efter alla år!!!
    Den stämnde inte alls in på min bild av din röst!!
    Trodde inte på skånska, men trodde den skulle vara mjukare och rundare på något vis:)!
    Kul att höra podden, men jag väljer bort den då jag vill ha kvar min bild av dig!!
    Du skriver så mjukt, vackert, fluffigt och inlindat exakt så jag vill ha det!!
    Ser fram emot boken istället;)!!

    1. Ha ha ha, jag kan tänka mig det. Men kom ihåg att jag har spenderat nästan hela min yrkeskarriär med att utbilda, föreläsa och ha personalansvar/sitta i ledningsgrupper. Det skulle aldrig gå om jag viskade eller pratade mjuk-mjukt eller var för rund i orden.

  5. Men oj!, det alldeles första jag tänkte när du började prata var att.. Men hon låter ju som Yvonne Ryding! Alltid lika spännande första gången men får en röst på någon. Kul!

  6. Men så roligt! får bli att lyssna på jobbet idag 😀 ska bli spännande att få höra din ”riktiga” röst också, inte bara din författar-röst!

  7. Säger som alla andra, helt säker på att få höra en riktigt skånsk röst så jag blev riktigt häpen att få höra en dialekt som låter nästan som min! =) Men är du från Skåne från början är du inflyttad?

    1. Jag är född i Skåne men sen kringflyttad; Småland och Stockholm i många år och Dalarna med mera innan jag återvände till Skåne som vuxen.

  8. Bra avsnitt, ni var roliga att lyssna på! Säger som de andra – så häpen över dialekten! Hade väntat mig skånska. 🙂

    1. Ha ha ha vi ÄR många som bor i Skåne utan att prata skånska 🙂 Mannen min är inte heller skånsk.

  9. Jag som följt dig sedan ”big in turkey”-perioden blev i alla fall inte chockad över din dialekt, och jag tyckte ni var grymma!

  10. Lyssnade för att höra din röst, en del till av dig, utöver det som jag har möjlighet att få ta del av här.
    Du har en varm skön lyssningsbar röst, ej hård och skarp. Din röst förändrar inte min bild av dig
    Emma, du känns lika go som din text.
    Det jag reflekterade kring när du berättade om när du nu senast blev gravid. Är det inte så att när man inte fokuserar på ”att bli gravid”, då händer det underbara?
    Men vad vet jag, men har läst det om flera andra personers erfarenhet.
    Kram från Ninni.

    1. Du är fin, du <3 Ja, många säger det att om man släpper det mentala så är chansen större. Men vem vet? Det är så svårt det där.

      Kram

  11. Det var kul att få en röst till din person! Jag har själv flyttat runt – blekinge, Småland, skåne och då får man ju en salig blandning av dialekter. Eller snarare – en salig utspädning av dialekter och nästintill en icke-dialekt. Jag tycker dock det är roligt att min tvååriga dotter praautar skooåånska . 🙂 Ser fram mot fler pod-avsnitt (där du tar mer plats än i premiäravsnittet!) 🙂 Kram och ha en bra dag!

  12. Lyssnade och njöt och drömde följande natt att jag blev gravid och födde tvillingar. Blir allt sugen på en fjärde efter att ha lyssnat på er! ☺️Tänk att lite piss på en sticka kan bekräfta (det man innerst inne anar). Härliga tider. Fantastiskt med Annikas tumvers också! Ser fram emot fortsättningen. Ha en bra dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg