Att ge en liten tjuvkik på sovrummet.

 
 

AT2B1024

 
 
 

Det är fortfarande ganska mycket o-ordning här hemma, med kartonger här och där och saker som inte riktigt hamnat på sin plats. Men jag tänkte att vi kunde ju kika på lite detaljbilder från sovrummet så länge? Så ni får en känsla för vad det är vi hade tänkt oss?

Skåpet från Baazar står i sovrummet här också och är så himla litet helt plötsligt. Trots att det inte alls är litet egentligen. Men i Lutande Huset hade det kanske en halvmeter till taket och nu finns här fritt spelrum. Där ska upp lite vackra krokar bredvid, det är väl vad som fattas på den väggen.

 
 
 

AT2B1027

 
 

AT2B1029

 
 
 

Lite detaljer ni nog sett redan.

En ljusslinga med något år på nacken, betongvas (finns här), pappersaskar som westcoast hade förra sommaren och fjäder-huvudbonaden som stått i Drömmen. ”Kimonon” är gammal och från Spell, men fortfarande lika fin som när den var ny. Så himla bra kvalitet.

Och i skåpet lite vackra överkast och plädar som för tillfället inte används.

 
 
 

AT2B1018

 
 

AT2B1020

 
 
 

Och åt ena väggen står den där ljuvliga bambufåtöljen från Tine K.

Dom är så himla fina dom där bambumöblerna tycker jag, så inbjudande. Pläden som ligger i känner ni säkert igen – det är samma från design by som jag har i bebisversion åt lillebror. Den här är dock för alldeles vuxna personer (finns här) och fantastiskt mot Kalklitirväggarna.

Så, det var en liten tjuvkik det. Bara för att få en känsla. Så fort jag är klar med hela rummet ska ni få se hela rummet, och sängen också såklart – men vi är inte riktigt där ännu. Dock finns den där känslan av lugn där, den som jag så gärna ville få fram med att måla väggarna och inreda i pudermjuka, skrynkliga tyger och naturmaterial. Det har blivit vilsamt på det sätt vi hoppades.

Här sover vi gott, tillsammans.

 
 

cherry

16 kommentarer till “Att ge en liten tjuvkik på sovrummet.

  1. Så jäkla fint, väggfärgen är ju alldeles underbar, mjukt och inbjudande och ombonat. Precis som det ska vara. Jag gillar stolen och filten har jag klämt på flera gånger 😉
    Podden ska jag lyssna på under barnvagnspromenaden i eftermiddag 😀
    http://lotte4.blogspot.se

  2. Fint!
    En fråga om linnelakan; jag har läst att man måste ha sköljmedel för att de inte ska kännas hårda och stela men av miljöskäl använder jag aldrig någonsin sköljmedel – däremot brukar jag torktumla bl a lakan och handdukar. Vad tror du om linnelakan hemma hos oss? 🙂

    1. Oj det vet jag inte, för jag använder alltid sköljmedel. Men välj ett par linnelakan som är mjuka (oftast lite dyrare) så borde det gå. Jag skulle nog aldrig fixa att soffa i H&M:s linnelakan utan sköljmedel tror jag, dom är för styva, men andra märken kan nog funka.

    2. Räcker med torktumling 🙂 Rättare sagt- de ska torktumlas för att ”må bra” och bli mjuka. Har både fr billigare märken samt dyrare.

    3. Jag torktumlar HM:s linnelakan och de går utmärkt att sova i. Inte ett dugg styva. Sköljmedelkänsla gillar jag icke.

  3. Nu kommer jag besöka din blogg oftare- tycker det är superintressant att följa 😀

    En fråga- fnular på en sån bambufåtölj- men är de sköna att sitta i??

    1. De är väldigt djupa, så med en kudde för ryggen tycker jag dom är sköna. Men det går ju inte att jämföra med en vanlig ”soffa-fåtölj” 🙂

    1. Baazar har ju såna som på bilden om det är den stilen du gillar. Annars är loppisar, blocket och gårdsauktioner ett hett tips.

  4. Så vackert! Det är så spännande att få följa med er i eran ”resa” till nytt hem. Du har verkligen förmågan att inreda så där så man blir helt tagen. Och helt plötsligt vill man ha kalk litir på alla väggar fast man redan har en annan plan för dom :))

    kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg