Att kunna bunkra upp med vardagslyx.

 
 

agnesameliakod

 
 
 

Jooodå, visst är det dags för en kod i samarbete med AgnesAmelia igen!

Den här gången ger butiken med världens lyxigaste sortiment 25% på precis allting. Heja det, liksom. Där inne finns typ alla dofter som Voluspa gjort, där finns produkter från Durance, där finns olika varianter av Enjoy Candles och mycket, mycket mer.

Mina personliga favoriter?

1. Jag är tokig i Voluspa! Mina favoritdofter är Saijo Persimmon (som doftar mjukt och lite sötare, jag tycker den är perfekt till ett sovrum till exempel), Macaron (som doftar väldigt svagt av vaniljpulver och bagare), den klassiska Crisp Champagne som funkar till allt (och är perfekt att ge bort för att den är så neutral) och så Champagne Rose som verkligen doftar ros så verklighetstroget att det inte är klokt. Missa inte deras doftstickor eller kropps-spray!

2. Enjoy Candels, såklart. Dessa batteridrivna ljus som är så himla praktiska och vackra – perfekt när man har barn/djur/är jäkligt glömsk eftersom de ser ut som riktiga ljus men kan inte tutta fyr på något och behöver inte blåsas ut. Jag har Nordic White hemma, de är ”vitast”.

3. Tvätt- och mjukmedel från Durance. Älskar dessa. Doftar verkligen lavendel och gör tvättandet lite lyxigare, och är dessutom gjorda på ca 90% naturliga ingredienser.

 

Koden? Den är April och gäller till och med på söndag den 12 april. Hela utbudet hittar du HÄR.

 

Hoppas du finner något lyxigt!

 
 

cherry

Rekommenderade inlägg