Att kunna vinna ett års försäkring.

 
 

bloggtavling

 
 
 

Har du en älskad familjemedlem som du vill ge det bästa skydd du kan? Då är detta tävlingen för dig!

För i samarbete med Sveland Djurförsäkringar vinner en av er ett helt års försäkring till er hund (värde upp till 2700 kr) samt ett hundkoppel, vattenskål, första hjälpen-kit och lysen att använda under kvällspromenaden. En försäkring är ovärderlig den dagen olyckan är framme; då är det sista man vill tänka på om man har råd att ge sitt djur vård eller inte. Jag, som har haft riktiga måndagsexemplar till hundar genom livet, skulle aldrig ha kunnat klara det utan att ha dom ordentligt försäkrade från dag ett.

Och tävlingsreglerna är enkla!

1. Svara på frågan: när grundades Sveland Djurförsäkringar? Svaret på frågan finner ni på Sveland Djurförsäkringars hemsida.

2. Motivera kort varför du ska vinna.

3. Gilla Sveland Djurförsäkringar på Facebook här.

Klart!

Tävlingen pågår till och med den 16 april.

 

Vinnaren utses av en jury från Sveland Djurförsäkringar. Presentkortet kan användas som delbetalning om försäkringspremien överskrider 2 700 kr. Sveland Djurförsäkringar förbehåller sig rätten att välja en annan vinnare om den första har en hund som av olika anledningar inte går att försäkra. Tävlande ska vara boende i Sverige.

 

Lycka till!

 TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD! GRATTIS LINDA – DU HAR MAIL.

 
 

cherry

14 kommentarer till “Att kunna vinna ett års försäkring.

  1. Svedlands hundförsäkring grundades 1954.
    Det är en så himla bra försäkring som redan täcker in allt, Jag har redan min Eurasierkille försäkrad hos er.
    Att få ett helt års försäkring skulle hjälpa mig mycket ekonomiskt, för trots att det är mycket pengar är ju min hårboll värd det allra bästa! Och det får han ju i er försäkring.
    Kram Mia

  2. Djurförsäkringen grundades 1954.
    Vi fick tyvärr avliva en kär familjemedlem i påsk så vi vet vad en bra försäkring är!! Nu ska vi hämta hem oss en ny familjemedlem och då vill vi givetvis ge honom det bästa vi kan. Tänk om han både får ny vattenskål och koppel i sitt ”välkommen-till-oss-paket”, vilken lycka 😀 Jag gillar på FB och håller både tummar och tår 🙂
    http://lotte4.blogspot.se

  3. Svedlands hundförsäkring lanserades 1954.
    Jag som precis står i startgropen för att skaffa hund skulle bli överlycklig för en starthjälp med försäkringsfrågan, jag kan inte drömma om att ha min hund oförsäkrad (Y)

  4. 1. Sveland Djurförsäkringar bildades 1911 och den första hundförsäkringen kom 1954.
    2. Vi håller på att titta över alla våra försäkringar just nu och då har självklart frågan kring försäkring av vår Finska lapphundskille Shiro och våra 3 katter varit på tapeten. Att få ett års försäkring skulle underlätta valet av ny försäkring till djuren avsevärt. De är ju trots allt det finaste vi har och bara värd det allra bästa!
    3. Gillat 🙂
    Kram Sofie

  5. Frågan var lite klurig. Tittar man på hemsidan får man veta att Sveland grundades 1911 men att livförsäkringen för hund grundades 1954.

    Jag håller tummarna hårt hårt för jag får möjlighet att vinna en försäkring och fina saker till den lilla Springer spanielflickan vi tingat och väntar på. Jag har haft hund när jag växte upp men detta blir första hunden i min nuvarande familj med man och två tonåringar. Vi har i alla år trott att både mannen och sonen varit allergiska mot hund men efter tester (av en slump) har vi fått veta att det inte är så. Gissa om lyckan är stor och väntan lååång…
    Kram!

  6. Sveland grundades 1911. Jag har tidigare fötsäkrat min älskade hund hos er men i och med sämre ekonomi blev jag tvungen att säga upp den..skulle gärna vinna ett års försäkring åt min lilla Jack russel/Chihuahua-blandning, det tycker jag hon är värd! 🙂

  7. Ja, det var en klurig fråga! 😉
    Moderbolaget Sveland kreatursförening grundades 1911.
    1954 lanseras livförsäkring för hundar. Och går man på själva namnet Sveland Djurförsäkringar så bytte man till det 2010, från Sveland försäkringar, som man hette innan…..
    Hmmmm. Hoppas det är alla rätt! Min dvärgschnauzer heter Lexie. Hon är sex år och väldigt söt och klok. Hon vill gärna vinna en försäkring och jag blir också glad om jag vinner. (Tre ungdomar i huset och en inkomst, så ekonomin är viktig….) Hoppas på tur! Tack för en härlig blogg!

  8. Sveland grundades 1911, men hund och kattförsäkringarna kom igång först senare.
    Jag vill gärna vinna, då min hunds försäkring ökade med 21% på ett år hos just Sveland. Numera 7500 kr/år istället för 5900 kr. Jag gillar deras Facebooksida och är nöjd med deras hantering av de få ärenden jag haft på 9 år men deras prissättning är galen. Både liv- och veterinärvårdsersättningen har sjunkit rejält, men kostnaden har gått upp med över 20%. Och nu kan jag dessvärre inte försäkra min hund någon annanstans.

  9. 1911. Vår hund Barbro kom för en vecka sen och verkar så busig och tokig att hon nog absolut behöver försäkras!

  10. Svelands Djurförsäkringar Ömsesidigt bildades 1911.
    Jag skulle aldrig drömma om att ha min hund oförsäkrad och för mig har Sveland varit ett självklart val, sen vi skaffade Trazzel 2003. Tycker ni var/är ett bra försäkringsbolag för våra husdjur. Trazzel är numera djurhimmeln, men lillebror Bamze har vi kvar, både här och hos er. 😉

  11. 1911 grundades Sveland
    Vad vore ett djurliv i all sin glans om inte Sveland fanns. 1 års försäkring hade varit underbart för mig med 3 små liv som är försäkrsde hos er. Hade hjälpt till att köpa mer godis till dem

  12. 1911 grundades Sveland, en de första hundförsäkringarna kom inte förrän 1954.

    Sen vårt yrväder Malte flyttade in är sig ingenting likt,
    en hundvalps sätt att ta för sig av livet är helt unikt.
    Busa, stojja och tugga på allt innan de sig lär,
    och innan man vet ordet av så är olyckan där.
    Så tryggt att veta att Sveland finns där i vått och torrt,
    och när det behövs har man alltid deras support.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg