Att ha haft den lugnaste av torsdagar.

 
 

AT2B1414

 
 
 

Hej hej säger Tooka.

Här hemma har det hunnit bli kväll och vi har inte gjort ett dugg. Inte mer än att röra oss från sängen till köket, typ, och sova middag och landa oss i känslan av att ha ett nytt litet liv hemma. Flickorna? Åh, dom tar det bra. Tant och Tooka har ju varit med förr – Tant är precis som vanligt, och Tooka är ungefär som vanligt fast med lite större och fuktigare ögon och lite mer försiktiga steg i sängen. Spöket är så exalterad att hon skakar, hon kan inte för sitt liv begripa varför hon inte har fått träffa denna ljuvliga varelse förr och spenderar imponerande lång tid med att försöka ”bädda ner honom” under allehanda filtar och täcken om hon får möjlighet. Hon är ju väldigt glad för Buse så jag antog att en bebis skulle gå hem, men man kan ju aldrig veta säkert.

Japp. Bara en liten kvällsuppdatering från oss, i en Lanthandel som efter regn nu badar i kvällsljus.

Tänk; snart är det vår på riktigt också.

 
 

cherry

15 kommentarer till “Att ha haft den lugnaste av torsdagar.

 1. Åh…mitt hjärta fylls av värme, dina härliga hundar och din förmåga att skriva så härligt underbart,
  jag sitter med ett leende och kan förställa mig hur ni har det.
  Tack för att du berättar om hundarnas reaktion och möte med Noah, har faktiskt längtat
  efter det här inlägget. Ha de gott hela familjen.
  Varma Kramar Ninni.

 2. Jag har länge följt din blogg men aldrig skrivit någon kommentar tidigare. Men nu måste jag… Du skriver med sån värme och kärlek, jag mår så bra att följa dig på din blogg. Stort lycka till med Lill-killen och ert fantastiska hus!! Ska bli roligt att följa I fortsättningen också❤️Kram

 3. Hjertelig tillykke med lillebror Emma, til deg og hele din vakre familie. Så himla fint å få ta del i gleden deres. Takk for den vakreste og mest inspirerende bloggen jeg vet om <3 Klem

 4. Hej!
  Grattis o ett stort lycka till! Du skriver så fint o har härliga bilder. Dock hajade jag till när du skrev att Spöket ville bädda ned honom under filtar..
  Jag skulle inte ha bebisen i samma säng som hundar och massa lösa filtar och täcken.. men är ju säkert yrkesskadad pga mitt jobb som barnläkare.
  Lycka till med allt, både familj och hus!

  1. Hej. Du kan vara lugn. Självklart lägger jag inte honom ensam i ett rum fullt med filtar och låter hundarna gå bananas och bädda ner honom som dom vill 🙂 Lite omdöme har jag ha ha.

 5. Grattis till er lilla pojk! Och grattis till Buse som nu blivit storebror :-). Som vanligt blir jag så berörd av din beskrivning av hundarna. Så fantastiskt att även de är med i lyckan att vara en familj. Blir helt enkelt glad av det! Kram

 6. Va goa de är mot nyförvärvet 🙂
  Du har säkert skrivit det innan, men hittar inte inlägget.. Lampan i vardagsrummet, är den i strl L eller XL? Velar mellan en M och en L till vårt sovrum (inte speciellt stort eller högt i tak..). Bude hade en innan i sitt rum med väl?
  Man skulle behöva låna hem och prova vilken lampa som passar bäst 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg