Att ha flyttat upp igen.

 
 

AT2B1801

 
 
 

Och så är sommaren officiellt startad!

Jo, lite så känns det. För nu har vi flyttat sovrummet i Drömmen upp igen; till där det brukar vara. Vintersovrum är perfekt nere i kontoret, men på sommarhalvåret är det här uppe vi vill vara. Så att vi kan ligga och lyssna på när regnet slår på plåttaket, och ha fönstret öppet de nätterna det är så varmt att lakanen fastnar på kroppen och vinden vägrar ta i ett dugg.

 
 
 

AT2B1804

 
 

AT2B1818

 
 

AT2B1815

 
 

AT2B1825

 
 
 

Vi sover gott här;

under fjäderslingan (från LoveWarriors) som jag sagt till Buse fångar alla mardrömmar, och bland mängder av kuddar och påslakan som än så länge får innehålla täcken men som när värmen kommer får vara svala och utan dun.

Vi har flyttat upp och sommaren har därmed officiellt startat.

 
 

cherry

9 kommentarer till “Att ha flyttat upp igen.

  1. Tror du att sommaren och värmen kommer då? Just nu känns det som att den är långt borta.
    Jag hoppas att du har rätt så värmen kommer snart så vi kan njuta av sena sommarkvällar, barfotaspring i gräset och solvärma kroppar.
    Kram

  2. I send you a big bouquet of sun and heat of southern France in wishing you and your little family a great summer . Sincerely

  3. Hej Emma! Imorgon åker jag och mannen hem efter ngr dagar på Österlen. Det har varit tre ljuvliga dagar. I söndags var vi runt lite, kikade in på en liten antikaffär i Kivik m frasiga lakan och manglade handdukar. Åt strömming och mos på Buhres. Andades, luktade kände Pion, Kaprifol och Ros. Igår var vi i Simrishamn, handlade böcker till vår dotter från den lilla bokhandeln, åkte vidare till Olof Victor, där solen plötsligt kom fram. Vi satt i trädgården nästan ensamma, med varsin kaffe och mannen åt gräddmjölk m hasselnötter på och jag tog morotskakan, förstås! Vi åkte t Hagestad och tittade på alla fina gårdar och gick på äventyr till Forse mölla. Vaknade på vårt mysiga boende till en underbar frukost, som andades omsorg, öka för det vackra. Frukost och omgivningen kan sig som ett mjukt täcke runt våra sinnen och dagen fortsatte m ett besök i en härlig butik och samtal med dessa härliga vänliga människor. Vi tog m oss mat och åkte till Brösarps backar och satt under en stor Ek m regndroppar som dansade ner mot gräset. Nu är vi på rummet i sängen m täcken och filtar och det är stilla, lugnt och vi andas lite lugnare och ser fram emot att åka hem till vår dotter,till vårt hem, vår hund, vår katt oCharlotte till våra höns, nu fortsätter semestern. Vi skall ta vara på den och på varandra!! Varje kväll läser jag din blogg och du inspirerar och ger harmoni, skratt och energi. Tack Emma för din fina blogg! Jag önskar dig och din familj en underbar sommar. Hälsningar från Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg