Att vara hemma igen.

 
 
AT2B5958

mjuk tröja – shein (här) | jeans – h&m (här)

 
 
 

Hemma igen!

Till Lanthandeln och senaste projektet som blev klart nu när vi var borta, och till köksplanering och annat som fått stå på vänt när vi var i Drömmen och som nu behöver tas tag i igen. Så nu stannar vi hemma till på måndag och sen bär det tillbaka till skogarna. Jag kan inte hålla mig borta för länge, så är det bara.

Idag har vi varit ute på vift så nu ska det bli fantastiskt skönt att få sitta ett tag i soffan med en bok och koppla av när pojkarna sover, känna att det är kväll och att klockan går lite lugnare.

Så fin torsdagskväll på er!

Vi hörs imorgon igen.

 
 

cherry

12 kommentarer till “Att vara hemma igen.

    1. Ha ha ha! Tack? 😉 Jodå, dom sover. Eller ja, Noah är ju bara 2 månader så det blir inga tolvtimmarspass som Buse ger, men han är uppe i 5-6 timmar i sträck nu iallafall 🙂 Jag har varit på Väla med en treåring och en bebis, då får man se lite sliten ut sen.

  1. Hej!
    Kanske en av de märkligare frågorna du fått på sistone, men jag måste fråga…
    Vad har ni för bil som rymmer hela familjen, hundar, barnvagn osv. ? 🙂
    Vi har två hundar (relativt små) och bebis på bakning i magen just nu och funderar hur tusan vi ska rymmas i bilen, men så tänker jag att det verkar gå bra för er och ni är både fler och har större hundar så det borde gå. Är ni experter på att packa smart eller hur gör ni?
    Kram Emma

    1. Alltså, det är ett HELVETE! 🙂 Vi måste köpa en minibuss jag skojar inte. När jag fick reda på att jag var gravid igen så bytte jag från min mindre 116d till en X1:a, men den är ju inte särskilt stor den heller. Takbox har varit räddningen. Nu ska mannen sälja sin kombi och köpa en minibuss för det är tvunget i vårt fall. Så en Citroën blir det nog där, eller en jätte-Ford. Men det är just med 2 barn det kör ihop sig, tre hundar + ett barn har funkat.
      Kram

      1. Okej, jag misstänkte det 🙂 Men då borde det funka för oss än så länge, takbox var ett bra tips!
        Tack för svaret! Kram

  2. Vart kommer det vackra träfatet ifrån? Du kanske har skrivit det tidigare men hittar inte. Trevlig helg Kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg