Att sakna det här en hel del.

 
 

AT2B2409

 
 

AT2B2425

 
 
 

Jag veeeet att det är mycket snack om vädret just nu – men VAR är värmen? Vart tog den vägen?

För två veckor sen kunde jag fotografera det här, då fanns det någon dag som var ljuvlig. Någon dag iallafall. Men nu behöver vi elda i kaminen för mysfaktorn och det är i slutet utav juli! Förra juli svettades jag ihjäl i en kroppsstrumpa med färgsprutan och luften darrade i trädgården utanför. Okej att förra året var en rekordsommar, men LITE av den vara kunde väl bres på även den här mackan? Kan man tycka.

Men vi har ju augusti kvar och hoppet är det sista som överger mig. Och det är en spännande augusti med badrumsbygge och fix hemma för att förbereda för au pairens ankomst – jag måste göra i ordning ovanvåningen för henne innan hon kommer. För jo, nu har vi valt och det blev en underbar tjej från Thailand, tillslut. Det stod mellan henne och en tjej från Kenya som jag blev helt förälskad i, men den senare hade tyvärr inte körkort och det tror jag är mer eller mindre nödvändigt när man bor som vi gör om man inte vill ruttna bort helt. Jag vill ju att den som kommer till oss ska ha alla förutsättningar för att trivas, liksom. När hon kommer vet vi tyvärr inte ännu, det hänger lite på hur snabbt myndigheterna jobbar, men nån gång i slutet av augusti eller början av september skulle jag tro. Ni kommer säkert få träffa henne här inne, ni också, om hon vill såklart. Det här ska bli så, så spännande!

Men än så länge är det alltså juli i några timmar till, och den ska spenderas bland sprayburkar och målarfärg och molnigt väder. Det går ju bra det också.

 
 

cherry

15 kommentarer till “Att sakna det här en hel del.

 1. Hej
  Nu är jag här och kollar igen i din blogg. Håller med dåligt väder och då klickar man runt i lite här och där på datorn. Himla smart det där med kranen att spraymåla . Vi får hålla tummar att det blir fint snart.

 2. Morr på detta skitväder, på måndag börjar jag jobba igen och det känns lite bittert faktiskt, inte alls färdig med ledigheten.. Som tur är åker vi till OBC Kreta en vecka i september, hoppas den levererar.

  Ska nog måla om sovrummet denna gråa dag (som iofs kan ge en gnutta sol i em kanske).

  Ser SÅ fram emot att följa badrumsbygget!
  Kram Catta

 3. Spännande med en ny männska att lära känna ..då måste de till ett svensk körkort för tjejen va eller har jag fel ?

 4. Ja fy vilken jäkla skämtsommar vi haft hittills. Tror inte jag haft bikini på mig en hel dag än så länge. Heeelt otroligt! Men än finns det hopp. Än finns det många sommar dagar kvar med möjlighet till sooool!

  Ha en fin fredag!

  Kram Lena

 5. Spännande med au pair-tjejen, blir lurigt för henne med vår högertrafik! Vet hur jag själv känner när jag kör bil i England 😉 Ja vädret fy, jag försöker att låtsas det är höst, tänder ljus och brasa och myser ner mig i soffan med gott samvete 🙂
  MariaG

 6. I Simrishamn finns solen lite då och då idag faktiskt. Åt till och med lunch ute på restaurangen.
  Rökta räkor med aioli. Mmmmmm

 7. Igår fick vi njuta solen mellan skurarna och så joggar jag innan bad – då kommer jag i trots ganska kall sjö vid stugan i år. Och kan till och med njuta! För det är viktigt, håller med om att värmen behövs i Sverige så här års. Annars får vi göra som jag visade på bloggen igår: bada i stora pölarna på gräsmattan…

 8. Ja, bristen på sol (och i och med det avsaknaden av D-vitamin som höjer humöret avsevärt) är jobbigt. Vi lyckades ta vara på de dagar som faktiskt var fantastiskt väder men åh vad de kunde ha varit fler! Vi håller tummarna alla kollektivt för en underbar augustimånad, visst gör vi…?!!!

 9. Ja, vad man önskar att det kom lite lite värme i alla fall.
  Fina bilder!
  Spännande med au-pair tjejen!
  kram
  Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg