Att sussa sött.

 
 

3V6A2841

 
 
 

Där är Buses säng.

Den sover han gott i om nätterna, utslagen, tillsammans med KoiKoi.

Jag tycker att det är svårt att hitta vackra sängkläder till barn (Numero 74 och By Nord är mina favoriter) men här är det bäddat med By Nord och jag vill liksom själv gå och lägga mig där och vara utslagen med KoiKoi. Den lilla kudden med text tillhör egentligen Noahs säl-täcke (även det från By Nord) men fick hamna på en Buse-kudde istället eftersom han ville ha det så. Buse alltså.

 
 
 

3V6A2842

 
 

3V6A2845

 
 

3V6A2850

 
 
 

I taket hänger det vimplar från Numero 74, harhuvudet är från Sprall och på sängbordet står Enjoy Candles och fungerar som nattlampa (det senare är hur bra som helst eftersom ljusen slocknar av sig själv efter någon timme med timerfunktionen, och det ser fasligt mysigt ut där inne när man gläntar på dörren och tittar in). Själva sängen är samma som innan, från Sleepo, och så himla finMagnoliaträdet är ett gammalt fejkträd, korgen vid sänggaveln är en Tine K och i trälådan under sängen och i den som agerar sängbord finns det mängder av böcker, redo att läsas ur när det ska sägas godnatt. Perfekt sätt att förvara barnböcker på om ni frågar mig.

Och där sover alltså vår Buse –

som nu känns så stor och så liten samtidigt sen lillebror kom,

men alltid finast i världen.

 
 

cherry

18 kommentarer till “Att sussa sött.

 1. Vad fint att Buse fick låna Noahs kudde. Det är så lätt att glömma de äldste barnens behov mitt i vardagen med blöjor, amning och kolik. Att han får ha den just nu betyder nog mer än att det bara är en snyggt örngott.

 2. Men guuud va fint han har det, JAG hade sovit som en prinsessa i den lilla bädden, ljuvlig!
  Du vet minsann hur man får det vackert och trivsamt kring sig, applåd!

  Fortsätt go lördag önskar jag,
  kram Catta

 3. Så fint Buse har det på sitt rum, fantastiskt!!! Men en aningens dum fråga…va rockar du för täcke till Buse? Jag letar nämligen efter ett fluffigt täcke till min lille men hittar inga…kanske en synvilla men detta ser fluffigt ut, om du förstår vad jag menar 😉

 4. Åh, vilket härligt rum!! Varifrån kommer det fina rosa örngottet och filtarna som ligger på korgen?

 5. Hej Emma!
  Äääälskar din blogg! Ni har blivit ett naturligt inslag i mitt liv och det tackar jag för! 🙂
  En liten fråga, hur gör ni med Buses alla leksaker, för jag gissar att han har fler än vad som syns på bilderna. Jag tycker att min dotters rum är fullt av leksaker, gosedjur och dockor, i starka skrälliga färger. Och jag rensar med jämna mellanrum för att få det lite lugnare, och luftigare. Men ofta vid jul och födelsedag så rasar det in grejor. Brukar ni önska saker som ni sett ut innan? Och som sagt förvaring, vad använder ni? Dina skåp eller? 🙂
  Kram och tack för all glädje och inspiration du ger!

  1. Men tack! <3!

   Jag gömmer allt sånt i korgar och kistor. Den stora korgen vid fotänden är fylld till bredden med legobitar, doktorsväaskor och gosedjur och under fönstret har han en stor kista i trä (syns här: http://attvaranagonsfru.elsasentourage.se/2015/05/01/att-saga-hej-till-maj/) som sväljer lika mycket den. Och så har han en liten soffa från Oliver Furniture med förvaring i, och olika vackra papplådor som jag stuffar ner saker i 🙂

   Mormor/morfar och farmor/farfar brukar alltid fråga vad han önskar sig och oftast är det ju plastiks piratskepp och sådär, och då är det skönt att kunna ha nånstans att ha dom när dom inte används. Men han har även många fina träleksaker (kassaapparat, spis och sånt) som han älskar och som mer än gärna får stå framme :))

   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg