Att ge sig i kast med en vecka.

 
 

3V6A6653

3V6A6686

 
 
 

Och så blev det ju på något magiskt vis måndag igen.

Hur har ni det? Är det några av er som ännu har lite eftersläntrare semester?

Här är himlen tung och blygrå utanför fönstret men det är precis lika varmt som vanligt, och jag ska in till stan för två möten och sen ska jag försöka ge mig på IKEA för att köpa hyllor till kontoret. Att skruva ihop dom sen blir nog ingen fest (jag svettas av bara tanken) men jag är i stort behov av lite mer organiserad förvaring och då är väl IKEA the place to be. Åh, om ni bara visste allt skoj som är på gång! Tack och lov kan jag snart berätta.

Men nu ska jag ringa en murare, leta upp min almanacka och bege mig mina möten innan jag blir sen. Men berätta gärna vad ni hittar på idag så har jag någonting att läsa sen!

Alltid lika roligt att höra.

 

(Där ser ni hårfärgen Böddi fixade lite bättre kanske! En jämnare brun jag trivs så bra i. Klänningen finns här och kavaj här).

 
 

cherry

27 kommentarer till “Att ge sig i kast med en vecka.

 1. Här blir det vila då jag var riktigt dålig igår. Ska till mvc idag för tester. Annars mest hoppas på att den lill* ska titta ut. Det är tungt nu.
  Men först en sushilunch på stan, det är jag värd!

 2. Semester idag. I väntan på nya jobbet som startar nästa vecka. Sambon med semester. Han börjar nytt jobb imorgon. Nystart höst deluxe alltså 🙂 Idag ska vi förhoppningsvis till RMC och sätta in vårt första frysta embryo. Ska ringa labbet kl 11 för att höra om ägget klarat av upptiningen. Är så nervös!!!

  Låter som en bra start på din vecka! 🙂 Kram

 3. Idag ska jag försöka få lite ordning i trädgården; köra bort alla högar med uppgrävda grästuvor, plocka in ”sommarsakerna”( spetsgardinerna och ljuskronan som pryder terrassen) och kanske skapa lite mera kaos genom att spika ihop lite fler odlingslådor. Trädgårdsmåndag helt enkelt!

 4. Åker till Skåne ikväll för besiktning av ett hus på Österlen. Kan knappt vänta – tiden går såååå långsamt!!!

 5. Myser med bebis och ska snart iväg på vår första mamma-barnträff. Senare blir det promenad i sommarvädret och hitta på vad vi skall äta till middag.

 6. Jag kan nu titulera mig hunddagisföreståndare efter att ha klarat av och gjort färdig min utbildning i Sthlm i helgen. Så roligt och så skönt att vara färdig!!! Och det som är ännu mer roligt är att jag redan har fulltecknat på mitt hunddagis och även pensionatsgäster fylls på, så det känns fantastiskt kul. Nu händer det liksom….

 7. Så snygg du är! Häpnas varje gång 🙂 hur är klänningen när du rör dig, delar den på sig så man bör ha leggings under? Sitter superfint 🙂

  1. Mäh <3 Det beror lite på tillfälle skulle jag säga, är det för en kväll ute på middag klarar man sig fint utan men för mer formella tillfällen kör jag heltäckande under 🙂

 8. Åh du är alltid så himla fin! 🙂
  Här städas och packas det inför en vecka på Mallorca. Sista semesterveckan och vi har fått order om att koppla av och njuta och hålla tummar för att mensen inte kommer denna gången. Gör den det så ska vi igång med IVF-behandling och det skulle vara skönt att slippa..
  Ha en underbar dag!

  1. Håller tummarna för dig att mensen inte kommer! Kram från en som sedan i våras började IVF karusellen. Precis satt in vårt första frysta embryo. Nu ska de pratas med denna 2 mm lilla cell, så den förstår att han/hon måste stanna! 🙂

 9. Idag blir det vanligt jobb hela dagen lång, sen bokföring ikväll och om tiden räcker och ögonen orkar så kanske lite skönt TV-tittande.
  Kram fina du

 10. Känns som att allt drar igång ”på riktigt ” denna veckan… Har jobbat inatt (med asylsökande ungdomar), nu hemma ett par timmar och isolerar väggar. Vi renoverar hela nedervåningen från grunden inklusive väggar, höjning av tak samt nytt kök etc. Jobbigt, längtar så tills det är klart! Imorgon börjar sonens karateträning och även jag ska testa på att träna detta för mig helt nya aktivitet. Önska mig lycka till! 🙂 Snart börjar även min arabiskakurs så denna höst lär bli fullspäckad! Stressigt men kul!
  Tack för en härlig och inspirerande blogg!

 11. Åh så fin du är! Ska bli spännande o höra vad du har på gång 🙂
  Idag myser jag med bebis med mannen gått tillbaka för att jobba efter lååång sommar hemma. Barnen är i skolan. Och jag ska posta blankett där det står vad vår lilla bebis ska heta. Och tänk. Det blir en Emma. Emma Amanda Carolina. Hela familjen tyckte Emma efter en lång lista med favvonamn som Lily, Lisa och Stella 🙂
  Förutom det så ligger jag i varma skuggan på vår terrass med bebisen på magen och drömmer om att starta eget när hon blir större. Hoppas du haft en toppendag!

 12. Idag skulle vara första dagen att lämna storebror på förskolan sedan lillebror föddes för två månader sen. Men istället vaknade storebror mitt i natten med hosta och andnöd. Mannen kastade sig iväg till akuten med honom. Som tur var var det bara krupp. Så dagen spenderas parkerad i soffan mellan mina grabbar.

 13. Jobbar sista dagen på min nuvarande arbetsplats. Semester i morgon och på onsdag kör jag igång på ett nytt ställe. Har tröttnat på typ ALLT här och behöver se nåt nytt. Nya arbetskamrater, nytt ställe men i princip samma arbetsuppgifter. Det ska bli sååå spännande.

 14. Jag målar tavlor, testar akvarell som jag inte är så van vid. Har sedan något år tillbaka fått tillbaka lusten att måla (den försvann i samma takt som barnen kom:) Men nu så, känner jag att tiden börjar komma tillbaka. Roligt, och jag mår så bra av det:) Har också efter åratals vånda startat egen byrå, http://www.tidlosareklam.se. Så det så 🙂 Är också ofantligt nyfiken på dina nya projekt:)

 15. Idag jobbar jag en sväng (handledare på ungdomsboende) Sen är jag föräldraledig resten av veckan och myser med dottern och målar skåp, något som du inspirerar mig till 🙂
  Önskar dig en bra dag!

 16. Jag är ledig idag och umgås med min yngsta dotter som är 16 år. Hon åker till USA imorgon för nästan ett år på High school. Du kan läsa mer på min blogg om du orkar och vill. Men du kan tro att det känns i mammahjärtat. Imorgon när vi säger hejdå för ett tag kommer jag att gråta ihjäl mig. Ha en fin dag. Snygg är du som vanligt! VIlken läcker klänning. Kram Annika

 17. Inget mer spännande händer idag än att jag ska iväg och hämta ut ett STORT paket med kläder från House of Lola när jag slutar och så är det väl det vanliga racet med läxläsning och kvällsmat för att se landa i soffan och kolla på någon serie. Kollade ju på Suits på Netflix men de slutar ju på säsong 3 så nu måste jag hitta någon ny bra serie.
  Någon som har något tips?

 18. Så himla förtjusande klänning! Du bär upp den grymt bra =)
  Idag har varit en intensiv dag, har bara 3 dagar kvar på ett Butikskoncepts projekt… Gaaahhhh imorgon blir det vansinnes styling och säkerställa att exponeringarna sitter som en fläskläpp! Tänkte kvällen skulle avnjutas i hotellets relaxavdelning, men körjournaler och samtal från sambon om att vår lilla valp kört ner huvudet i ett jordgetingbo kom emellan… Ja ja, det är sköna lakan iaf =) =) Må gott!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg