Att beställa sina bästa sommarminnen.

 
 

3V6A6822

 
 
 

Ja där på kontoret händer nu mina bästa sommarminnen.

Det var dags att tömma telefonen igen (beställer ju via Framkalla, Ninos app – den är fantastiskt bra, finns här för iphone och här för android) och den här gången blev det en poster. Eller ja, två posters. Men en ska mamma få. Tror att hon också kommer bli glad av en samling sommar på väggen, och dessutom hade jag så himla många fina bilder på henne och pojkarna att det inte gick att låta bli.

 
 
 

3V6A6809

 
 

3V6A6841

 
 
 

Och så torkar jag lavendel också för att ha till badsalt och annat som kan behövas i höst.

Det finns ju få saker som doftar så vansinnigt gott som just lavendel, särskilt när den kommer från ens egen trädgård och är klippt för hand en högsommardag. Korgarna är favoriter ni nog sett förr, jag får liksom inte nog av deras form (finns här) och den gamla ljusslingan har nog två år på nacken men lyser lika vackert ännu.

Så lite sommar har fått frysas i ögonblick och hängas upp på kontorsväggen, tillsammans med sommardoft i knippe.

Ett litet sätt att pausa tiden.

 
 

cherry

14 kommentarer till “Att beställa sina bästa sommarminnen.

  1. Det är blandat från Instagram- och valiga biblioteket. Där har jag ju både bilder tagna med mobilen och med vanliga kameran.

 1. Verkligen smidigt det där..annars har det ju en tendens att bli liggande i mobilen. Men du..om du pratar med Nina så säg till han att ordna som man kan få med posters funktionen på androidappen också. Vill också göra så fint!

 2. Jag älskar verkligen de här postrarna(?)! Installerade appen för ett tag sedan när du rekommenderade den, blev då besviken för att varken poster eller strip gunkade. Installerade den nu på nytt och blev återigen lika besviken! Synd… De är så himla fina!!!

 3. Hej Emma
  Jag måste säga att jag bara äääälskar din blogg och blir sååå inspirerad varje dag. Är lite sugen på att måla i de fina färger som du använder och undrar om de går att måla på möbler också? Jag har köpt en stooor hylla i två delar i mahogny! Jätteful men tänkte måla om dem och använda som bibliotekshyllor! Den ena är med glasskåp och den andra är öppen hylla.
  Sedan har jag en annan fråga. Visst har du bambumöbler? Jag köpte två liggstolar i bambu i juli! Bara älskar dem ( utomhus) Nu har de blivit alldeles svarta på vissa ställen av regnet. Jag rågade vid köp om de klarade av att stå ute i vårt klimat och det skulle de göra sa hon. Vet du om man kan imprengera dem med något innan de blir helt svarta? Tack för en underbar blogg och ha det så fint! =)

  Lisa

  1. Tack vännen <3

   Annie Sloan går ju utmärkt att ha till möbler (det är dom jag använde till au pairens säng tex – kolla kategorier DIY här åt höger). Jag har bambumöbler från Tine K ja, och mina blir liksom lite blekare i färgen av att stå ute och får lite mörkare fläckar här och där men jag tycker inte det gör så mycket. Det är ju just väta dom har svårt för, så ta in dina på vintern.

   1. Tack för svar! Jag måste ju bara prova att måla med denna Annie -sloan färg. Ser ju så mysigt ut! bra längtar tills jag får börja måla. Har en soffa som ska ut först! Tack för råden om bambustolarna. Nu känns det helt ok att de blir lite fläckiga här och där ( när du säger att det gör inget =) hihi Tack igen för en superhärlig blogg! Ha det fint!
    Lisa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg