Att se lika fint ut som det doftar.

 
 

3V6A5442

 
 
 

Doftjunkie som jag är så uppskattar jag inte bara bra doftljus utan även riktigt bra tvättmedel som man lyckats få att dofta gott (och rengöringsprodukter! åh). Och om förpackningarna dessutom ser vackra ut så är det ju inget som gör ont kan man tycka. Därför blev jag väldigt glad när jag såg Washologi börja florera där ute på marknaden; vrålsnygga förpackningar, närproducerat och miljömedvetet. Och faktiskt hur effektiva som helst.

Tummen upp för det, helt enkelt. Det får bli kvällens tips.

 
 

cherry

7 kommentarer till “Att se lika fint ut som det doftar.

  1. Underbart! Måste fråga dig Emma, vet du vart jag kan få tag i träkulskronan/ lampan från Olsson & Jensen? Hade blivit så glad för svar. Någon annan som vet?

  2. De är underbara! Köpte deras doftspray på Himlabutiken här.

    Läste inlägget om din bänkskiva! Blir så sugen till ett ord här men jag tror tyvärr att det är just den träsorten som det inte funkade på! Spännande med slutresultatet sen!

    Kram Jenny

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg