Att ha gjort Ystad med min Bandit.

 
 

3V6A5907

 
 

3V6A5896

 
 
 

Igår var jag i Ystad och luftade mig minsann!

Det var några butiker (Vackra, Footwear och Ponto Hair) som arrangerade nån slags tjejkväll* kan man kanske säga med modevisning, make up, mat och föreläsningar på Continental. Det är första gången jag gör någonting sånt sen vi flyttade hit så det såg jag mycket fram emot. Två, tre timmar med min Bandit och lite god mat och en himla massa kläder att titta på. Whats not to like?

(På mig hade jag kavaj härifrån, jeans från H&M som jag inte hittar på deras sida, handsmycke från KyssJohanna och en silkesblus från Malene Birger).

 

* = jodå, män var säkert också välkomna, och barn, och allting annat man nu kan tänka sig – inte jag som benämnt kvällen.

 
 
 
3V6A5918
 
 
3V6A5914
 
 
 

Plocktallrik, ett glas vin och en faslig massa kvinnor fanns i lokalen. Och så min finaste Bandit som det alltid är fint att träffa. Där kunde vi sitta i hörnan och viska ikapp oss på vad som hänt sen sist och spana på modellerna när dom gick förbi för att se om där fanns något sådär extra tjusigt.

 
 
 

3V6A5923

 
 

3V6A5928

 
 
 

Mössan var fin! En sån skulle Banditen ha i creme och guld tycker jag.

 
 
 

3V6A5947

 
 
 

Och sen avslutade vi kvällen med att gå tipsrunda i butikerna och shoppa på specialerbjudanden. Jag hittade ett doftljus och ett par skor till mig själv, men jag fann å andra sidan inte mindre än två par skor till Buse och det är inte fy skam då jag tycker att det är så sablans svårt att hitta snygga och funktionella skor till honom (som inte blir för mycket bävernylon eller för lite Gore-Tex liksom). Så det får man väl anse vara en lyckad runda.

Och ja, lite så hade jag det igår. En måndag med lite extra flärd på toppen.

 
 

cherry

14 kommentarer till “Att ha gjort Ystad med min Bandit.

  1. Kul med tjejfest, ska gå på det imorgon kväll. En så himla snygg tjej som du är,MEN dessa byxor,ett mode jag inte fattar, kanske beror på att jag är 60+
    Ha det bra. Kram Anita

    1. Ett par supersnygga kängor (fast lätta att ta på) och ett par nästan gympadojor fast vattentäta i blått och med röda snören 🙂

  2. Låter som en härlig barnfri stund… Det var dig säkert väl unnat, de behövs ju också 😉 Banditens halsband, vet du var hon har hittat det? Har letat jättelänge efter ett sådant.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg