Att vara SÅ redo för kakel.

 
 

3V6A5457

 
 
 

Usch vad jag LÄNGTAR tills köket är klart och det inte ser ut, tja såhär längre. Den här bilden tog jag innan vi hade börjat med bnkskivan för någon dag sen och när delar av vårt gamla kakel plockades ner, men det är ju fortfarande en liten byggarbetsplats i köket och ingenting står där det ska och det mesta är täckt i plast och allt det där andra ni vet som ska till när det fixas. Nu är det såklart underbart att komma in i köket och se dom nya luckorna och diskbänken som har blivit så förbenat fin (ni ska få se imorgon!) men nu vill jag ju ha ALLT klart och det typ igår. Ni vet hur det är. Men just det där kaklet vi har idag längtar jag nog mest efter att få se helt utbytt, för jag vet att det nya kommer göra en enorm skillnad och framförallt vara mer tidstypiskt än det här, och så är det ju en så stor yta att effekten blir mer påtaglig.

Vad vi har valt för kakel? Inget avancerat alls, utan det mest tidstypiska för huset – vanliga metro tiles – men ändå. Kommer gör mycket.

Så kakel vill jag ha upp (imorgon tror jag i och för sig att det skulle göras) så att jag sen kan plasta av allting och sätta tillbaka min vask och ha ett nästan helt komplett kök fram tills dom sista pusselbitarna kommer.

(Och ja, golvet ska också fixas ja, det kommer ju ta lite tid det med).

Men kakel vill jag ha upp! Nu.

Åh vad jag är värdelös på att vänta.

 
 

cherry

1 kommentar till “Att vara SÅ redo för kakel.

  1. Så himla spännande det är att följa ert köksprojekt!
    Ha en härlig onsdag 🙂

    Ps: Jepp, har försäkrat dottern redan i magen, men valde Trygg Hansas försäkring… Var tyvärr inte tillräckligt insatt i mina egna då jag inte hade nån sjukförsäkring när jag blev sjuk tyvärr… Men det fanns fonder att söka för mig då som tur var, men det är något jag säger till alla med att skaffa medans man kan…

    Kram Anna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg