Att försäkra det finaste man har.

 
 

3V6A5464

 
 
 

Man har ju bilen försäkrad. Och huset. Och hundarna/katterna/djuren. Men det finns ju försäkringar även för det viktigaste man har; barnen. Och där man kan få ett skydd dygnet runt vid skada eller sjukdom och där barnet är försäkrat tills det inte alls är ett barn längre utan 25 år gammal – men fortfarande ett barn för dig. Och det är just det som det här inlägget, i samarbete med Länsförsäkringar, kommer att handla om.

 
 
 

3V6A5468

 
 
 

Har du funderat på att försäkra ditt barn så kan det vara en idé att se vad Länsförsäkringar har då deras barnförsäkring blev bäst i test enligt Konsumenternas Försäkringsbyrå (du kan se jämförelsen bland dom olika bolagen HÄR). Och det är ju inte bara vid dom stora sakerna som sker som det kan vara bra med en barnförsäkring, utan även vid dom där mindre sakerna som ärr- och tandskador till exempel.

Oavsett;

det kan vara värt att tänka på det där med barnförsäkring en gång extra, och se vad en faktiskt innehåller. Så har man en extra hand på axeln om det nån gång (vilket vi verkligen inte hoppas) skulle behövas.

 
 

cherry

Rekommenderade inlägg